Vstřelený gól mě nakopne, doufá Tomáš Vaculčík

Horní Lideč předvádí po postupu z 1.B třídy vyrovnané výkony po celou sezónu a konečně se také jeden z hráčů může radovat z vítězství v naší anketě. Tomáš Vaculčík si nominaci do ideální jedenáctky vysloužil vítěznou brankou proti Juřince. Po vítězství jsme jej pro náš web vyzpovídali a odpovědi si můžete přečíst právě zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tome, gratulujeme Vám k výhře. Sledujete náš web?
Moc Vám děkuji, ale musím se přiznat, že tohle vítězství patří celému týmu a lidem kolem něj, protože můj úspěch je jen vyústěním kolektivní dřiny. Váš web sleduji a vždy si rád přečtu informace i o jiných týmech, než je Horní Lideč.
Utkání proti Juřince jste rozhodli až v závěru, tak jaký to byl zápas?
Z mého pohledu to byl hodně nervózní zápas od obou celků. Ze začátku jsme měli docela velký tlak, který jsme nedokázali využít. Naopak Juřinka dokázala zahrozit z brejků. Druhý poločas jsme začali lépe po gólu našeho nového talentu T. Lišky. Bohužel Juřinka ihned odpověděla a tak musel rozhodnout až můj gól.
Jak padla Vaše branka?
Zahrávali jsme přímý kop, který však skončil ve zdi. K odraženému balónu se dostal Martin Petrušek, který chtěl pohotově zakončovat, ale rána mu nesedla. Skákavý míč doputoval do vápna, kde jsme s M. Sporkem uplatnili svůj důraz před hráči Juřinky a já měl tak prostor ke skórování.
Byla to Vaše první branka v zápase, takže jste spíš sváteční střelec?
Je pravdou, že mnoho gólů nedávám. Jeden z důvodů jsou i vleklé problémy s kolenem, které mě trochu brzdí v rozvoji. Doufám však, že mě tento gól nakopne a ze svátečního střelce budu oporou týmu.
Horní Lideč má momentálně 31. bodů a je na 6. místě, nicméně tabulka je celkem natěsnaná. Jaké umístnění byste chtěli mít v tabulce na konci sezóny?
Určitě se chceme umístit co nejvýše. Hrajeme fotbal proto, abychom vyhrávali a bavili tak diváky a s tím se spodek tabulky neslučuje.
Když se podíváte na jednotlivé týmy, je nějaký, který Vás svými výsledky překvapuje?
Na jaře určitě Vlachovice, které mají velmi dobrou formu.
Kde jste s fotbalem začínal a jakými kluby jste prošel?
Začínal jsem ve Vsetínské přípravce, následovalo krátké angažmá v žácích Liptálu, odkud jsem zamířil do Horního Lidče. Na rok jsem si odskočil do dorostu Střelné a pak už jsem se vrátil zpět do Lidče, kde působím do teď.
Kde se vám nejvíce líbilo?
Každé angažmá bylo v něčem hezké, ale nejvíc mi k srdci přirostla Horní Lideč, s kterou jsem zažil hodně úspěchů od žáků, dorostu až po muže.
Sledujete výkony českého týmu na hokejovém MS? Zajímáte se třeba i o další sporty?
Jako správný Čech musím mít povědomí i hokeji, ale nějak extra to neprožívám. Občas si zajdu zatrénovat s kluky ze sálové, nebo malé kopané a potom doplňuji kondici v posilovně.
Co očekáváte od příštího zápasu ve Valašských Příkazech?
Bude to hodně těžký zápas, jelikož je to derby a všichni se známe. Valašské Příkazy jsou kvalitní, důrazný tým se skvěle technicky vybavenými útočníky. Pokud chceme bodovat, musíme hrát na 120 %.
Přejete si něco vzkázat fanouškům nebo svým známým?
Určitě chci poděkovat všem fanouškům Horní Lidče, doufám, že jich bude chodit čím dál víc. Dále trenérovi a spoluhráčům. Také nesmím zapomenout na přítelkyni, která mě velmi podporuje a zvláštní poděkování patří mému kolegovi Lubošovi Janíkovi, s kterým se ohledně fotbalu zdravě hecujeme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 19 43:25 41
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Adam Juřík 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku