Naše umístění určitě není náhoda, hodnotí pozici Fryštáku Tomáš Křenek

Naši anketu o hráče kola vyhrál podruhé za sebou útočník Holešova Josef Křenek. Po domluvě jsme se rozhodli vyzpovídat jeho bratra Tomáše, který se umístil na druhém místě. Útočník Fryštáku, který si se svým bratrem zahrál v Holešově i ve Fryštáku, odpověděl našemu webu na několik otázek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši vy jste se v anketě umístil na druhém místě, hned za vašim bratrem. Věděl jste, že spolu soupeříte o vítězství?
Ano, vím a není to poprvé, už jednou jsme spolu byli v sestavě kola, ale je těžké ho porazit, je to nejlepší střelec. My spolu nesoupeříme, jsme bratři, takže si fandíme navzájem.
Proti Viganticím jste vyhráli 2:0, jak zápas probíhal?
My šli do zapasu s tím, že nic jiného než 3 body nebereme, tak jako každý zapas doma, navíc se nám proti Viganticím obvykle daří a zapas podle toho i vypadal, byli jsme aktivnější a byla jen otázka času, kdy dáme nějaký gól, naštěstí se tak stalo na konci 1.polocasu, to nás uklidnilo a zapas jsme kontrolovali a přidali ještě pojistku v závěru.
Jak padla vaše branka?
Já dal vlastně branky dvě, ale tu první mi sudí neuznali pro údajný ofsajd. V poslední minutě prvního poločasu už to ale vyšlo, Jirka Kovář utekl po lajně a poslal mi naprosto přesný centr přímo na hlavu a pro mě už bylo snadné skórovat, stačilo trefit odkrytou část branky.
Jak zatím hodnotíte průběžné umístění Fryštáku v tabulce?
To se nedá hodnotit jinak než kladně, po našich prvních dvou sezónách v kraji kdy jsme se zachraňovali, jsme se konečně otrkali a teď jsme kolem pátého místa což je super a náhoda to určitě není.
Zatím máte na kontě 5 branek, jste s tímhle číslem spokojený?
Já mel hrozny podzim, to jsem dal jen jeden gól, což je tragedie. Na jaře mám zatím gól na zapas a tak bych chtěl, aby to pokračovalo.
Působil jste kromě Fryštáku i v jiných týmech?
Asi před pěti, šesti lety si mě vytáhl z 1.B do kraje Holešov, kde jsem hostoval rok a pul. Pak jsem se ale nechal přemluvit, ať se vrátím, že Fryšták bude taky jednou v kraji a povedlo se, tak jsem rad. Tehdy se mi ale z Holešova vůbec nechtělo.
Zahrál jste si někdy s vaším bratrem společně v útoku?
Tak určitě, jak ve Fryštáku, tak v Holešově, ale vždy to bylo jen tak půl sezony. Bohužel hrajeme víc proti sobe.
Příští utkání v Provodově vás čeká asi těžký zápas, souhlasíte?
Vzhledem k tomu, že jsme s nimi hráli včera pohár a prohráli jsme, tak jim to budeme chtít vrátit. Když se vyvarujeme zbytečných chyb tak tam můžeme klidně vyhrát.
Chtěl byste na závěr někoho pozdravit?
Zdravím celou rodinu, hlavně rodiče, kteří nevynechají jediný zápas, kluky z kabiny a fanoušky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.