V 16-ti letech hráčem kola!

Libor Polák se stal nejlepším hráčem 17. kola III. třídy skupiny A. Tohoto hráče jsme vyzpovídali, a co nám na sebe Libor prozradil, najdete právě zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k získání ocenění hráče kola. Mohl byste se čtenářům nejdříve trochu představit a popsat svoji fotbalovou kariéru?
Děkuji. Je mi 16 let a s fotbalem jsem začal v 5ti letech v Mokré. Hrál jsem asi do žáků a pak skončil. Před 3mi lety jsme začali s partou kluků pravidelně každý víkend chodit hrát jen tak pro radost. Zde jsem fotbalu přišel opět na chuť. V Mokré není dorost a tak jsem loni na jaře začal trénovat s muži a od podzimu hraji i zápasy.
Věděl jste o tom, že jste do sestavy kola nominován? Potěšilo Vás, že jste celou anketu vyhrál?
Ano věděl, ale zjistil jsem to náhodou, když jsem se díval na report ze zápasu v Blažovicích a narazil na sestavu kola. Určitě mě to potěšilo a chtěl bych poděkovat všem, co mi poslali hlas.
Ano věděl, ale zjistil jsem to náhodou, když jsem se díval na report ze zápasu v Blažovicích a narazil na sestavu kola. Určitě mě to potěšilo a chtěl bych poděkovat všem, co mi poslali hlas.
Den před zápasem jsem měl celý den turnaj ve florbalu, což jsem v nohách cítil už o poločase. Během druhé poloviny už mi docházely síly a v posledních 5ti minutách mě chytaly i křeče.
Právě po této výhře jste se posunuli na 4. místo tabulky. V této sezoně už se o postupu hovořit nemůže. Budete mít za cíl postoupit následující sezonu?
Jsme v semifinále okresního poháru, kde bychom rádi překvapili a uhráli co nejlepší umístění. V příští sezóně samozřejmě budeme chtít bojovat o postup.
Jaké jsou Vaše nejčastější úkoly na hřišti? Jste spíše tvořivým špílmachrem nebo máte na za úkol střílet branky?
Mým hlavním úkolem v týmu je nyní spíše vyplnit díry v sestavě. Když hraji, tak pokaždé někde jinde, proto mám vždy jiné úkoly.
V dalším kole hostíte lídra ze Šlapanic. Budete se na tento zápas nějak speciálně připravovat? Oberete lídra o body
Osobně kvůli zranění nebudu v zápase figurovat nijak, určitě ale příjdu kluky podpořit. Šlapanice bysme rádi obrali o body a prodloužili tak naši jarní neporazitelnost.
Bude Vás Vaše výhra v anketě něco stát do klubové kasy?
To se ještě uvidí.
Jaký je Váš oblíbený tým a vzor ve fotbale?
Fandím Barceloně, z českých týmů brněnské Zbrojovce. Mým vzorem je Lionel Messi.
Poslední otázka směřuje na náš portál. Jak často ho sledujete a co říkáte na snahu zmedializovat nižší soutěže?
Téměř po každém kole sleduji reporty z jednotlivých utkání. Je to velice dobrý nápad medializovat i nižší soutěže.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho štěstí jak ve fotbalovém, tak i v osobním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.