ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Jakub Záhrobský ze Lhoty! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jste hráče kola v městském přeboru, co na to říkáte?
Byl sem překvapený když jsem viděl nominaci, samozřejmě mám radost a chtěl bych poděkovat všem, co mi dali hlas.
Nemůžeme si nevšimnout, že Vaše forma je stále lepší. Nevíte, čemu to přisoudit?
Myslím si, že hlavně tréninkům v A-týmu. Měli jsme jak kvalitní zimní přípravu, tak i tréninky si teď nemohu vynachválit, také bych to přisoudil větší herní praxi, kterou momentálně zažívám.
Bylo těžké si vydobýt místo v základní sestavě?
O základní sestavu na postu stopera jsem bojoval už minulý rok, jsem rád, že se mi to teď podařilo. Snažím se každý zápas odvést maximum a pomoct týmu ke třem bodům.
Máte zálusk také na "A" tým?
Samozřejmě mám ambice se do sestavy prosadit, každopádně v Áčku máme teď velice kvalitní stoperskou dvojici, která odvádí dobré a stabilní výkony, které pomáhají týmu ke třem bodům, takže z mého pohledu zatím není důvod sahat ke změnám. Já se soustředím na to, abych odváděl dobrou práci jak na tréninkách v B-týmu, tak i v případech, kdy naskočím za Áčko. Věřím, že pokud budu dál tvrdě pracovat, můj čas přijde.
Víme, že jste v dorostu hrál Krajský přebor za Vejprnice. Dokázal byste porovnat tyto dvě soutěže, i když se jedná o dvě různé věkové kategorie?
Hrát krajský přebor dorostu a mužů je samozřejmě veliký rozdíl, mužský fotbal je o hodně rychlejší, dravější a je tu větší důraz na osobní souboje, jsou to dvě odlišné soutěže.
Měl jste tedy nějaký problém s přechodem do mužské kategorie?
Ze začátku to bylo trochu krušnější, ale řekl bych, že jsem se adaptoval celkem rychle.
S "B" týmem Lhoty předvádíte pěkný fotbal, jsou v týmu ambice na postup?
Určitě, ambice jsou veliké, na první Malesice nám chybí sedm bodů, a tak už si nesmíme dovolit ztrácet body jako například s Košutkou. Zápasů je ještě dost, a tak je na nás, jak se s tím popereme.
Pořád jste ještě velmi mladý fotbalista, neplánujete ještě v budoucnu nějaký kariérní postup, či zkusit vyšší soutěž?
Mým cílem je teď dostat se do základní sestavy A-týmu, i tento cíl je zatím daleko a je za ním ještě spousta dřiny, proto nad jiným postupem zatím nepřemýšlím a soustředím se na tento.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho úspěchů!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.