ROZHOVOR S HRÁČEM 2. KOLA OP - Antoš Jan (Hořice B)

Hráčem kola se stal Antoš Jan z Hořic, který nám poskytl odpovědi na položené otázky. Do týmu Hořic by chtěl například Radka Voltra, kdyby mohl. V týmu Hořic je přezdíván ANTY. Něco na úvod o hráči kola: krajní záložník, datum narození: 30. 6. 1987, výška: 187 cm, povolání: svářeč.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Jak probíhala Vaše fotbalová kariéra?
Když jsem byl malý, tak jsem neustále za barákem hrál fotbal s kamarády. Jednoho krásného dne mě táta vzal na Gothard a tam jsem začal svoji slibnou kariéru (smích). Zůstal jsem tam až dodnes. Prošel jsem mládeží, dorostem a teď pendluji mezi Muži A a Muži B (nikde mě nechtějí, smích).
2. Hrajete i jiný sport závodně nebo jen jako koníček ve volném čase, když není fotbal?
Hraji neregistrovanou ligu v kuželkách, ve kterých mám ještě co zlepšovat. V zimě lyžuji a tam bych to viděl tak na úroveň Hermanna Maiera.
3. Jakou máte přezdívku v týmu Hořic?
Anty.
4. Jaká je Vaše fotbalová přednost a co by bylo na druhé straně potřeba zlepšit?
Moje fotbalová přednost je ta, že fotbal mám rád, ale žádnou specifickou přednost nemám – myslím, že od každého trochu. Možná bych mohl zlepšit hru levou nohou, abych jí neměl jen na opírání.
5. Jaký je Váš největší sportovní úspěch, kterého si nejvíce vážíte?
Můj největší úspěch je ten, že jsem měl možnost hrát s A mužstvem krajský přebor.
6. Fotbalový vzor (trenér a hráč).
Nemám žádný fotbalový vzor, ale doufám, že já sám se jednou pro někoho stanu právě fotbalovým vzorem (smích). Trenérský vzor nemám žádný.
7. Něco k zápasu v Lužanech, za který jsi byl vyhlášen nejlepším hráčem OP a vstřelil jste v něm vítěznou branku (popsat jak padla)?
Byl to zápas se slabším týmem, což jsme poznali po pár minutách hry, ale i tak jsme se dost natrápili na vítězství 2:0. První poločas byl plný nepřesností – díky špatnému terénu (sem tam nějaká díra a krtičinec), ale i tak jsme se dostávali do nějakých šancí. V druhém poločase soupeř úplně odpadl a měli jsme více vyložených šancí a právě v jedné z těchto šancí jsem šel ze strany na brankáře a lišácky jsem zakončil.
8. Kdo Vás trénuje v Hořicích a něco o něm napsat.
Trénuje náš Tomáš Bango. Je to dobrý a přísný trenér, což ukazuje stav tabulky.
9. Jaký je podle Vás favorit letošní sezóny OP a kandidát na sestup?
Favorit je Nová Paka a na sestup Jičíněves.
10. Jste spokojen s umístěním Vašeho týmu po první půlce sezóny? Jaký byl podle Vás nejvydařenější zápas a naopak ten nejméně vydařený z Vašeho pohledu?
Jsem spokojen s umístěním A i B týmu. Žádný vydaření ani nevydařený zápas nemám, protože jsem byl už od začátku sezóny zraněný, tak jsem moc utkání nestihl. Spíš v posledních utkáních hledám ztracenou formu (smích).
11. Jezdíte se dívat i na nějaké zápasy v okolí ve vyšších soutěžích?
Byla jsem na pražském derby – výsledek mě moc nepotěšil. Jinak není moc času jezdit po zápasech vyšších soutěží.
12. Komu fandíte v naší lize a v zahraničí?
Sparta Praha. Žádnému zahraničnímu klubu vyloženě nefandím, ale teď se mi v Anglii líbí hra Arsenalu.
13. Co říkáte na zápas Plzeň – Sparta, který Plzeň vyhrála, i když hrála celý druhý poločas o deseti hráčích?
Katastrofa!
14. Koho z ligových hráčů byste si přál v týmu Hořic, kdyby to bylo možné?
Radka Voltra! I když mi vadí, že hraje za Slavii (což on ví), tak je to šikovný fotbalista a super kluk. Tak doufám, že si jednou vybere Hořice místo zahraničního angažmá (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.