Ocenění jsem nečekal, tvrdí Lukáš Vaculka

Lukáš Vaculka je tento týden na roztrhání. Včera poskytl našemu webu svoje  tipy na příští kolo a nyní si s hráčem kola můžete přečíst další rozhovor. už druhý během tří týdnů.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lukáši opět gratulujeme k vítězství v anketě. Během tří týdnů je to vaše druhé vítězství. Cítíte se momentálně ve formě?
Děkuji, musím říct, že jsem nečekal tohle ocenění po tomhle kole. Zasloužil si vyhrát Pavel Ryza, právě on nás svým čistým hattrickem uklidnil a nám se poté hrálo lépe. Myslím si, že se celý tým dostal na vlnu, která nám svědčí. Jde jen o to na téhle vlně vydržet co nejdéle.
Proti Podlesí jste předvedli kanonádu a vyhráli jste 6:1. Vaše hodnocení zápasu?
Velice nám pomohl první gól ze začátku zápasu, který nás uklidnil. Do druhého gólu byla hra vyrovnaná a potom se nám podařilo v druhé části prvního poločasu využít všechny příležitosti a my si tím vypracovali slušný náskok. Ve druhém poločase se zápas prakticky jen dohrával.
V posledních třech zápasech jste nasbírali plný počet bodů a vstřelili 13 branek. Co vězí za tímto výrazným zlepšením?
Trenér má konečně k dispozici všechny hráče, kteří byli dříve mimo hru kvůli zraněním a případně kvůli pracovnímu vytížení.
V předešlém rozhovoru, jste zmiňoval, že vás na začátku sezóny trápila velká marodka. Jaká je situace teď?
Momentálně je situace mnohem lepší než v průběhu první části podzimu. Poslední zápasy jsme kompletní a nikdo si nedovolí vypustit zápas, protože je mezi námi zdravá konkurence.
Blíží se konec podzimní části a většina zápasů je už za vámi, tak mě napadá otázka, proti kterému soupeři se vám hrálo nejhůře?
Nehrál jsem kvůli zranění 4 zápasy, takže budu vybírat z týmů, proti kterým jsem hrál. A ty týmy jsou 2 - Valašské Meziříčí a Zubří.
Minule byla řeč o vašich fotbalových působištích, nyní by mě zajímalo, máte oblíbený fotbalový tým?
Fandím Dortmundu. Mám rád Bundesligu a Premier League. Čtu si blogy fanoušků téměř všech týmů v anglické nejvyšší soutěži, jelikož se člověk může dozvědět více informací ze zákulisí klubů. Mám oblíbené týmy i v jiných ligách. Ve Španělsku je to Valencie, ve Francii Lille, v Itálii AC Milán.
Máte fotbalový vzor, nebo řekněme nějakého fotbalistu, se kterým byste si třeba rád zahrál v jednom týmu?
Tomáš Rosický. Tohohle hráče jsem si oblíbil od první chvíle, kdy jsem jej viděl hrát za Spartu. Škoda jen, že je až tak moc náchylný na zranění, jinak by patřil k nejlepším světovým hráčům. Jeho práce s míčem je okouzlující. V jeho podání vypadá fotbal jednoduše a zároveň krásně.
Jak zvládáte skloubit svůj pracovní/studijní život a fotbal? Věnujete se třeba i jiným sportům nebo koníčkům?
Tak momentálně pracuji v třísměnném provozu, takže to někdy skloubit nejde. Mám ale rozjednanou jinou práci, takže na fotbal bych v budoucnu mohl mít více času. Mezi další sporty, které provozuji, patří tenis. Mám rád hokej, ale dlouho jsem jej nehrál. Jinak sleduji NHL, NBA.
Zdá se, že repertoár otázek je vyčerpán. Takže přeji hodně štěstí v dalších zápasech, ať se vás nadále drží střelecká forma.
Děkuji mockrát. Ještě bych chtěl poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali. Dále své přítelkyni a jedné skupince – Nalachtaní s.r.o., kteří mě minule zkritizovali, že jsem je nepřipomenul v gratulacích.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 19 43:25 41
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Petr Daniš 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku