Že jsem se stal Mužem kola mi oznámila manželka, prozradil Miroslav Mádl

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Miroslave, gratuluji k titulu Muž kola. Co na to říkáte a už proběhla nějaká odezva od spoluhráčů a okolí? Bude vás to stát něco do kasy?
Jsem z toho překvapený. Ani jsem nevěděl že mě do té soutěže nominovali. Řekla mi to manželka a ta mi i oznámila, že jsem byl zvolen Mužem kola. Takže překvapení. Ale bez spoluhráčů a lidí kteří mi posílali hlasy by to nešlo. Tak jim za to moc děkuji.Jestli mně to bude něco stát ? To ukáže dokopná.
O víkendu jste doma hostili Černý Dub, kterému se v posledních kolech dařilo. Jaké byly plány před zápasem?
Plány před zápasem byli dány. Navázat na výkon v Týně, udělat tři body a konečně doma vyhrát. Doma se nám nějak nedaří a ztrácíme zbytečně body po individuálních chybách, včetně mé proti Lipí. Takže nic jiného než vítězství se nebralo.
Jak vypadal samotný průběh zápasu z pohledu brankáře?
Z mého pohledu byla první půle vyrovnaná,alespoň herně. Soupeř měl za bez brankového stavu jednu tutovku, ale na štěstí nedal a mi dali krásného góla Lubošem Formánku. Druhou půli hosté začali aktivněji a jejich aktivita se ještě zvýšila poté co obdrželi druhého góla z penalty. Herně byli lepší, vytvořili si i několik šancí včetně penalty, ale na štěstí pro nás jim to tam nepadalo.
Druhý zápas po sobě jste udržel čisté konto. Která byla těžší ta v Týně nebo doma s Dubem?
Těžší byla ta s Černým Dubem.
Aktuálně jste v tabulce na pátém místě, panuje s umístěním spokojenost a jaké jsou plány s umístěním po podzimní části?
Já myslím, že 5. místo není špatné. Mohlo by být líp, ale i hůř. Je ještě spousta kol před námi a až po posledním kole si řekneme, jestli to byla vydařená sezona nebo ne.
Nejčastěji se do sestavy kola dostává váš stoper Jan Hála, jak se probíhá spolupráce s vaším stoperem a co patří mezi jeho přednosti?
Honza je výborný stoper. Dobře čte hru, má techniku, výborné zpracování, nahrávky, hru tělem a dokáže i zvýšit hlas. Takže chytat za ním není špatné. Ano, občas se nám do naší spolupráce chybička vloudí, ale bez toho to snad nejde v žádné soutěži.
Jaké byly vaše fotbalové začátky a kterými kluby jste prošel? Kdo je vaším fotbalovým vzorem?
Začínal jsem v Olešníku, z něho jsem přešel do Žabovřesek, kde jsem už 15let. Když byli Žabovřesky spojeny s Jankovem, tak jsem pár zápasů odchytal za Jankov B. Poté jsem byl také na půlročním hostování v Pištíně, ale to se kuli zranění moc nepovedlo a to je vlastně všechno. Můj vzor?Moc rád vzpomínám na dorostenecká léta, když jsem mohl trénovat s Olešnickým A týmem, které hrálo divizi a já trénoval s Václavem Dvořákem. To je pro mne Pan gólman - můj vzor.
Kdo vás v soutěži z ostatních týmů zatím nejvíce překvapil, ať pozitivně či negativně?
Které týmy mě překvapily? Čekal jsem více od týmu Dívčic, ale odešlo jim pár hráčů a bez nich to asi nejde. Tam jsem čekal víc. Lipí i Týn asi patří tam kde jsou. Tam žádné překvapení není, jen se uvidí, zda jim to vydrží i na jaře.
V dalším kole jedete na hřiště Pištína, budete chtít přivézt tři body i z venkovního hřiště? Co očekáváte od zápasu?
V Pištíně to bude těžké, je to takové derbíčko. Určitě by jsme chtěli potvrdit tři body z posledního zápasu, ale bude nás to stát určitě hodně sil. Pištín nám nedá nic zadarmo. Snad se nám to povede.
V týmu patříte k nejzkušenějším hráčům, kdo patří mezi opory vašeho týmu a bez koho byste si nedovedl představit kabinu vašeho týmu?
Opory našeho týmu? Nechci nikoho vyzdvihovat a ani nikoho schazovat. Fotbal je týmový sport, takže se jeden bez druhého neobejdeme. Sám hráč nic nezmůže a vždy potřebuje podporu těch ostatních. Každému z nás to jde někdy trochu lépe nebo hůře, všichni to hrajeme proto, že nás to baví, jinak by jsme to asi nehráli a já osobně ten fotbal hraji i proto, že se na hřišti potkávám s lidmi, které vidím rád. Tak bych v kabině nic neměnil a budu rád, když to takhle ještě nějaký rok vydrží.
Je stránka fotbalunas.cz ve vašem týmu sledována a co na ni říkáte vy?
Já sám tuto stránku nesleduji . Spoluhráči asi ano, když pro mě hlasovali. Tím bych chtěl i poděkovat všem, kdo pro mě hlasoval.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.