Michael Vopařil - Rád bych fotbal skloubil i s vysokou školou

Dalším hráčem kola se stal Prosečský Michael Vopařil, který s rozhovorem problém neměl. Podívejte se na to, co mi Michael prozradil!

 

Poslední zápas Michaela Vopařila : Proseč - Cerekvice

Sledujte náš kraj i na Facebooku : Fotbalunas.cz Pardubický kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím, ještě jednou gratuluji k výhře a zeptám se, věděl jsi o nominaci?
Já děkuju za gratulaci a o nominaci jsem samozřejmě věděl. Sám váš web sleduji, ale ještě předtím než jsem se to sám dozvěděl, tak mi to napsal kamarád.
Jak teď vidíš váš zápas s Cerekvicí?
Možná někdo čekal, že zápas s Cerekvicí bude jednoduchý, my jsme byli ale jiného názoru. Věděli jsme, že Cerekvice není snadný soupeř a nechtěli jsme ji podcenit. Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale po zranění Tomáše Mareše se Cerekvice dostala do vedení, naštěstí jsme do konce prvního poločasu stihli vyrovnat a do kabin se šlo za stavu 2:2. V druhém poločase jsme už byli lepší a Cerekvici jsme už do moc šancí nepouštěli a utkání jsme zvládli.
Další zápas vás čeká v Hlinsku, co od zápasu čekáš?
Je to papírově slabší soupeř, ale my naši kvalitu musíme ukázat hlavně na hřišti a ne na papíru. Musíme je porazit hlavně naším zodpovědným výkonem a věřím, že utkání zvládneme.
Jak došlo ke zranění Tomáše Mareše a jak to s ním momentálně vypadá?
Došlo k tomu v naší šestnáctce, kdy se Tomáš dostal do kontaktu s naším gólmanem, který mu dal kolenem do břicha a Tomáš pak nemohl pokračovat. Slyšel jsem, že už je doma, ale o jeho sobotním startu v zápase nic nevím.
Jak byste se chtěli na konci sezóny umístit?
Ze začátku jsme chtěli hrát o ty nejvyšší příčky a pořád chceme, i po nepovedeném začátku, kdy jsme dvakrát prohráli. Momentálně jsme na vítězné vlně a doufám, že v tom budeme pokračovat.
28.10. vás čeká asi nejočekávanější zápas podzimu, jak se vy osobně těšíte na střetnutí s Dobříkovem?
Bude to boj, ale já se na utkání strašně moc těším a i kluci v kabině se tohoto utkání nemůžou dočkat.
Kdy a kde si začínal s fotbalem? A kterými kluby si prošel, než si se dostal do Proseče?
Já jsem začínal v mladších žácích v Proseči, kde jsem bydlel hned u hřiště, takže jsme tam s kamarádama byli v podstatě furt. V Proseči jsem nejdříve chytal a ve starších žácích jsem začal hrát v poli a každý rok jsem patřil mezi nejlepší střelce. V dorostu jsem se na střídavý start dostal do Litomyšle, ze které jsem se vrátil zpět do Proseče. Momentálně se snažím co možná nejvíc adaptovat na ten chlapský fotbal, který je o dost údernější a hraje se trochu jiným stylem.
Jak vidíš své další fotbalové roky a co bys chtěl ve fotbale ještě dokázat?
Nebránil bych se nějaké vyšší soutěži. Nejradši bych si ji zahrál s Prosečí, ale sám nevím, co bude, protože letos maturuji a nevím, jak budu zvládat fotbal společně s vysokou.
Máš nějaký fotbalový vzor?
Nikdy jsem neměl jednoho hráče, kterého bych sledoval, ale vždy se mi líbili Lampard a Zidane.
Jak dlouho o našem webu víš a co si o něm myslíš?
O webu vím od začátku sezóny, kdy jsem se o něm dozvěděl v kabině. Je fajn, že si můžu přečíst, jak všechny zápasy probíhaly a můžu si udělat reálný obrázek o tom, jak utkání probíhalo.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho dalších úspěchů!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.