4:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proseče v závěru vybojovala tři body


Branky


4. M. Marek , 45. V. Menc , 73. P. Macháček (p.) , 84. V. Menc - 17. R. Pražák , 41. M. Lebeda , 80. D. Uher
0

Utkání, které mělo být jednostranné. Domácí do utkání vstupovali jako favorité a nakonec tuto roli potvrili, ale cesta za třemi body nebyla vůbec snadná. Podívejte se na to, jak celé utkání probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas nabídl branky na obou stranách

První půle začala lépe pro domácí Proseč, která šla do vedení už ve 4. minutě. Po vyhraném hlavičkovém souboji na půlící čáře se k míči dostal Hromádka, který míč poslal do běhu Martinu Markovi a ten skvělým lobem překonal brankáře Kusého a poslal tak domácí do brzkého vedení 1:0. V 17. minutě se po nakopnutém míči dostal do souboje Lebeda, který z něj uhnul a brankář Lampárek se srazil s Tomášem Marešem, který byl pár minut poté vystřídán a o poločase musel být převezen do nemocnice na vyšetření. Nejspíše šlo o nějaké poranění břicha a doufáme, že zranění nebude nijak vážné a Tomáš Mareš se co nejdříve vrátí zpět na hřiště. Nicméně akce hostů stále pokračovala a míč se po skrumáži odrazil k Pražákovi a ten ho poslal do odkryté branky domácích. Ve 41. minutě Hovorka zahrával volný přímý kop ze třiceti metrů a rozhodl se centrovat. Jeho centrovaný míč těsně před Lampárkem hlavičkoval Lebeda a překonal ho tím, hosté šli do vedení 2:1. Ve 45. minutě se domácí dočkali srovnání, kdy vyrazili do protiútoku po straně, ze které centroval Vopařil. Jeho centrovaný míč si ve vápně zpracoval Menc a krásnou střelou ho poslal pod „víko“ Kusého branky. Poločas skončil za stavu 2:2 a do kabin se tak odcházelo za smírného stavu.

Domácí pár minut před koncem utkání rozhodli

Začátek druhého poločasu se nesl ve vyrovnanějším duchu. Hrálo se od šestnáctky k šestnáctce a žádná šance dlouho nepřicházela. Až v 73. minutě se do šance dostal domácí Martin Marek, kterého však faulem ve vápně zastavil Kříž, za což byla samozřejmě nařízena penalta ve prospěch domácích. L té se postavil Macháček a přesnou střelou k pravé tyči nedal brankáři Kusému šanci zasáhnout a domácí tak vedli 3:2. V 80. minutě se po Vostrčilově pasu do šance dostal střídající Uher, který svou šanci proměnil a srovnal na 3:3. Drma vyvrcholilo v 84. minutě, kdy se domácím podařilo vstřelit čtvrtý gól. Po centru Macháčka si míč ve vápně hostů zpracoval Menc a z otočky vystřelil směrem na Kusého branku. Jeho střela byla ještě tečována, což Kusému v podstatě znemožnilo jakýkoliv zákrok a domácí šli do vedení 4:3. Utkání skončilo za stejného stavu a domácí si v závěru utkání vystřelili všechny tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FK Proseč
Roman Stibůrek (trenér): Bylo to velice bojovné utkání, ve kterém jsme měli více šancí. Kluci dnes zabojovali a utkání zvládli.

TJ Slavoj Cerekvice
Tomáš Kusý (místopředseda klubu): Prohráli jsme smolně, myslím si, že na bod jsme měli. Musíme asi zapracovat na obranné činnosti, protože nám to dnes v zadu hořel. Dnes se domácím zranil Tomáš Mareš a já bych mu touto cestou chtěl popřát brzké uzdravení.



Sestavy


FK Proseč
J. Lampárek [-] - J. Volf [-] , J. Dvořák [-] , P. Macháček [-] , V. Koutný [-] - V. Menc [-] , M. Marek [-] (89. Z. Kunhart [-] ) , Z. Marek [-] , M. Vopařil [-] - T. Mareš [-] (23. M. Jeřábek [-] ) , M. Hromádka [-] -

TJ Slavoj Cerekvice
M. Kusý [-] - J. Vostrčil [-] , O. Jetmar [-] (15. V. Jetmar [-] ) , M. Šeda [-] , M. Kříž [-] - J. Kusý [-] (46. Z. Lorenc [-] ) , M. Hovorka [-] , J. Růžek [-] , R. Pražák [-] - P. Malý [-] , M. Lebeda [-] (78. D. Uher [-] )

ŽK: 53. Z. Marek , 61. M. Jeřábek , 64. J. Dvořák - 43. M. Kříž , 67. M. Šeda , 77. J. Vostrčil , 80. D. Uher , 88. R. Pražák .
Hráči zápasu: V. Menc , M. Vopařil - M. Kříž , R. Pražák .
Místo: Proseč. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Sochor Tomáš - VAŠKO Milan, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.