Jsem pořád stejný dříč, říká Václav Ježdík z Radotína, který má zkušenosti z nejvyšší české i slovenské ligy - HRÁČ 9. KOLA | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Václav Ježdík z Radotína. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký je to pocit hrát po boku svých dvou bratrů v jednom týmu? Jak to ovlivňuje vaši hru a komunikaci na hřišti?
Chtěl jsem ukončit kariéru na hřišti s bratry a to se mi povede. Co se týče komunikace na hřišti, někdy je to složité a někdy je to výhoda.
V posledním zápase proti Březiněvsi jsi vstřelil vyrovnávací gól. Jak bys popsal ten moment a jak důležitý pro vás byl výsledek 1:1?
Byla to pro nás ztráta dvou bodů. Byl to nacvičený signál, který trénujeme třikrát týdně. Byla to pro nás ztráta dvou bodů. Byl to nacvičený signál, který trénujeme třikrát týdně (směje se).
V úterní dohrávce proti Přední Kopanině B jste si připsali vítězství. Tušili jste, že Kopanina nasadí hráče z divizního áčka, nebo to bylo překvapení?
Tušili jsme, že si půjdou zahrát kluci, kteří nejsou tolik vytížení, a mělo to smysl pro obě mužstva, protože se hrál dobrý fotbal.
Co pro tebe znamená ocenění hráče kola? Je to pro tebe osobně motivace, nebo jen takové příjemné ocenění?
Teď už v mých letech příjemné ocenění.
Minulé kolo vyhrál hráče kola tvůj bratr Jiří. Probíhá mezi vámi nějaká bratrská soutěživost? Minulé kolo vyhrál hráče kola tvůj bratr Jiří. Probíhá mezi vámi nějaká bratrská soutěživost?
Bratrská soutěživost mezi námi myslím není, jen Petr to ještě nevyhrál (směje se).
Jaký byl tvůj přechod z profesionálních lig, kde jsi hrál například za Baník Ostrava nebo na Slovensku, do nižších soutěží? Co tě vedlo k postupnému přechodu na nižší úroveň a co tě na fotbale v 1. A třídě nejvíc baví?
Začal jsem si budovat kariéru po profesionálním fotbale. Fotbal jsem chtěl hrát dál pro zábavu a kvůli kabině.
Hrál jsi na nejvyšší úrovni jak v Česku, tak na Slovensku. Co sis ze svých zkušeností v těchto soutěžích přinesl do týmu Radotína?
To, že jsem pořád stejný dříč. To, že jsem pořád stejný dříč.
Jaké máš osobní ambice do zbytku sezóny? Cítíš, že máš ještě prostor pro další zlepšení, nebo se spíš soustředíš na předávání zkušeností mladším hráčům? Jaké máš osobní ambice do zbytku sezóny? Cítíš, že máš ještě prostor pro další zlepšení, nebo se spíš soustředíš na předávání zkušeností mladším hráčům?
Do zbytku sezóny nejde o mě, ale o Radotín. Rád bych splnil, co jsem slíbil, a to je postup. A byl bych moc rád, kdyby se někdo z kluků podíval do vyšších soutěží.
Radotín má letos silný tým a jste na druhém místě. Jak hodnotíš své spoluhráče a jaká je nálada v kabině po úterní výhře?
Kádr je mladý a šikovný, a určitě někteří kluci mají šanci hrát vyšší soutěže. Kádr je mladý a šikovný, a určitě někteří kluci mají šanci hrát vyšší soutěže.
A na závěr trochu odlehčeně – očekáváš, že tě vítězství v anketě hráče kola bude něco stát do týmové kasy?
Určitě mě nějaká platba čeká, ale rád zaplatím.

Autor: Redakce Praha

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Zlíchov 1914 10 31:12 23
2 SC Olympia Radotín 10 21:12 23
3 SK Zbraslav 10 17:12 18
4 SK Uhelné sklady Praha 10 24:16 15
5 Prague Raptors Football Club 9 20:12 15

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ondruš 12
2 Leo Bužík 12
3 Daniel France 9
4 Jan Linhart 8
5 Michael Richard James Houdek 7

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 36 50,0% 1
2 Venca Likeš 33 45,8% 0
3 Jiří Klik 24 42,9% 0
4 Martin Charvát 13 54,2% 0
5 Jaromír Bělunek 10 41,7% 0

Zobrazit celou tabulku