Hrát chci, dokud mě trenér, přítelkyně a správce budou pouštět na hřiště, říká Petr Novák ze Slivence HRÁČ 1. KOLA | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Petr Novák ze Slivence! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste spokojený s letní přípravou týmu? Splnila vaše očekávání a cítíte, že vás dobře připravila na sezónu?
Příprava byla náročná, ale dobrá. Cítím se překvapivě dobře a připravený.
Odehráli jste během letní přípravy nějaká přátelská utkání? Jak jste se cítil na hřišti a co vám tyto zápasy ukázaly?
Odehráli jsme tři přátelské zápasy, ve kterých jsme zkoušeli různá rozestavení a hlavně nabírali kondici.
Vaše ambice na tuto sezónu jsou určitě vysoké. Můžete nám říct, jaké máte osobní cíle a jaké cíle si stanovil tým?
Osobně bych chtěl dát gól více než jednou za sezónu a týmový cíl je jasný – hrát co nejlépe a vyhrávat před plným stadionem.
V úvodním zápase proti Cholupicím jste v závěru vyrovnal na 2:2. Jak jste vnímal průběh utkání?
Prvních 20 minut šlo vše, jak mělo. Pak přišlo nucené střídání a stroj se trochu zadrhl.
Váš trenér Aleš Majer po zápase vyjádřil nespokojenost s výkonem týmu, především po vstřelení prvního gólu. Jak byste zhodnotil výkon týmu z vašeho pohledu?
Ano, to vyjádřil i na tréninku... Raději nebudu hodnotit výkon týmu, protože tomu moc nerozumím (směje se). V každém případě jsem toho měl už plné brejle.
Jaké změny jste udělali v závěru utkání a co vedlo k vašemu vyrovnání?
Od začátku jsem nastoupil v útoku. Po vedoucí brance a zranění spoluhráče jsem se přesunul na kraj zálohy a od začátku druhého poločasu jsem si vyzkoušel i pozici krajního obránce. Nechtěli jsme prohrát, tak jsme v závěru hráli na tři útočníky, takže jsem se zase přesunul dopředu. Ondra Adamík prodloužil hlavou a já jsem zavřel oči...
Jaké máte zkušenosti s týmem Cholupic? Předpokládali jste, že budou tak nepříjemným soupeřem?
Cholupice jsou pro mě tradiční soupeř, většinou vyrovnaná utkání, a pár hráčů tady ještě znám. Nepříjemné soupeře máme v tabulce vlastně všechny, takže nečekám nic příjemného...
Jste jedním z nejzkušenějších hráčů v týmu. Jak dlouho plánujete pokračovat v aktivní kariéře a co vás stále motivuje hrát na této úrovni?
Nejsem nejzkušenější, ale nejstarší! Hrát chci, dokud mě trenér, přítelkyně a správce budou pouštět na hřiště. Motivace je jasná – aspoň divize a hrát jako před třeba 15 lety.
Jak hodnotíte celkovou atmosféru v týmu po prvním kole? Myslíte, že bod z tohoto zápasu je pro vás přijatelným výsledkem, nebo je to spíše zklamání?
Atmosféra v týmu je klasicky výborná, vlastně se všichni známe už roky, děláme společné akce a nemusíme po zápase prát dresy. Bod ze zápasu je samozřejmě málo, chtěli jsme tři, ale remíza je nakonec dobrá...
Co podle vás bude klíčem k tomu, aby Slivenec v dalších kolech předváděl stabilnější výkony a vyvaroval se výpadků, jako byl ten proti Cholupicím?
Jednoduché – vyvarovat se výpadkům a podávat stabilní výkony! Pořád trénovat a těšit se na každý zápas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.