Michael Došla - Rádi bychom skončili do pátého místa

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola? Co na to říkáte? Co si pamatuji, loni to ani jednou nevyšlo.
Děkuji moc, loni mi štěstí nepřálo, ale vážím si každé nominace. Vyhrát hráče kola už je ,,jen” třešnička na dortu
Trenér Matoušek chválil váš sobotní výkon. Jak vy sám jste byl s ním spokojen a kde lze ještě najít nějaké mouchy?
Se svým výkonem jsem spokojený moc nebyl, zkazil jsem spoustu jednoduchých přihrávek a někdy jsem připomínal tréninkový kužel, jak mě hráči hostů obíhali, ale trener asi ocenil mou snaživost, a bylo mu mě líto, tak mě nominoval
Tým klapal přesně podle vašich představ? A dodržovali jste taktiku stanovenou trenérem?
Výkon mohl být daleko lepší ,přece jenom máme spoustu novych hráčů, tak bude ještě chvíli trvat, než se sehrajeme a bude všechno klapat jak má. Taktiku jsme se snažili plnit, ale občas to skřípalo
Zaskočila vás něčím Hlavnice? A co považujete za klíčový okamžik zápasu, který převážil utkání na vaši stranu?
Proti Hlavnici jsem nastoupil v poměrně krátké době už po třetí, takže mě ničím moc nepřekvapila. Každý zapas proti nim je těžký, protože jsou vážně bojovný tým. Vyloženě klíčový okamžik bych nevidel, ten by se našel kdybychom dali gól na 3:0, kdy jsme ovšem nepromenili samostatný únik. Takhle to byl těžký zapas až do poslední minuty.
Jak vlastně utkání probíhalo? Jaký byl jeho vývoj?
Zápas byl od začátku bojovný a nepřesný na obou stranách. Naštěstí jsme stihli vsitit gól ještě v prvním poločase, a poté přidali i gól na 2:0 v poločasu druhem, a nedovolili hostům vyrovnat.
Před sezónou jste přestoupil ze Stěbořic do Vávrovic. Jak se váš přestup upekl? A s jakými ambicemi jdete do nového týmu?
Kontaktoval mě trener Matoušek, který o me měl zájem už loni. Letos už jsem jeho vábení nedokázal odolat. Ja mám jedinou ambici, a to je ta, abych se nezranil, a aby mě fotbal bavil.
Jaké ambice mají Vávrovice pro letošní sezónu?
Ambice Vávrovic jsou takové, že budeme spokojeni. když bychom skončili do pátého mista. Tým je opravdu plný novych hráčů, a okresní přebor je kvalitní soutěž, kde bude trvat nějakou dobu, než se dokážeme sehrát. Soupeři totiž žádné slitování mít nebudou.
Michael Došla. Jak byste se popsal jako hráč? Jaké jsou vaše slabiny a jaké jsou vaše přednosti?
Popsal bych se jako hráč, který neudělá ani metr navíc, a to hlavně proto, aby vydržel na hřišti aspoň první poločas. Dřív byla moje přednost technika, ale ta už taky vymizela. Slabiny psát nebudu, protoze by si pak toho souperi všímali ještě víc, a šlo by přeze mně ještě více gólů než doposud.
Koukal jsem, že jste prošel docela dost týmy. Ve kterém se vám líbilo a proč?
Ano máte pravdu. Prošel jsem opravdu mnoha týmy. Nejvíce se mi libilo ve Slavií Opava, kde jsou prožil celá mládežnická léta a poté dvě sezóny v mužích. Tímto bych chtěl pozdravit pana Franeka, a poděkovat mu a ocenit jeho férovost, čehož si nesmírně vážím. Stejně tak v Kylešovicich, kde bych chtel vyzdvihnout pana Gebauera. Taktéž se mi líbilo i v Jakartovicích, kde jsem měl tu čest zahrát si v týmu s místní legendou panem Markem Poštulkou. Špatné nebylo ani angažmá v Chlebičově, kde jsem si zahrál s Davidem Matyáškem, který teď pomohl Komárovu k postupu, a je jen otázkou času, kdy bude hráč kola i on.
Někteří hráči hráli za celou kariéru pouze v jednom týmu. Vy je střídáte poměrně často. Nelákalo vás někde zakotvit na delší dobu? Nebo spíše máte rád změnu?
Změny moc rád nemám, ale pokud se jedná o střídání týmu, tak to je moje hobby. Naštěstí v týmu máme jednoho ještě většího cestovatele, pana Matěje, největšího spalovače šancí v celém okresu,
Na kterém postu se vám hraje nejlépe a proč?
Nejlépe se mi hraje na pozici středního záložníka, anebo stopera, ale ani to už neplatí, protože se poslední dobou začalo hodně běhat i vzadu, takže můj post bude velice brzo lavička náhradníků.
Jaké jsou vaše koníčky a jak trávíte svůj volný čas?
Dřív mezi mé koníčky patřily squash nebo jízda na kole. Jelikož ale poslední dva roky dělám na třísměnný provoz, který velice špatně snáším tak můj největší koníček je spánek. (smích). Mockrát děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.