V přeboru chceme s Dubčí hrát lepší střed tabulky a já chci dát alespoň 10 gólů, říká HISENSE hráč sezóny 2023/2024 Antonín Plášek z Čechie Dubeč

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v sezóně 2023/2024 a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím mladý Antonín Plášek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Antoníne, gratuluji k úspěšné sezóně a postupu do pražského přeboru! Jaké jsou vaše první dojmy z tohoto úspěchu?
Je to samozřejmě neuvěřitelný pocit, protože je to vlastně poprvé, co Dubeč bude hrát pražský přebor a jsem hrozně rád, že jsem mohl přispět a být součástí tohohle úspěchu.
V této sezóně jste odehrál 23 zápasů a vstřelil 12 branek, přičemž všechny branky padly v jarní části sezóny. Co se změnilo, že jste začal být tak produktivní?
Tak určitě důležitou roli hrála zimní příprava, kdy jsem si řekl, že to odmakám na 100%, abych mohl nastupovat v základní sestavě a to mi hrozně pomohlo k úspěšné jarní části.
Můžete popsat nějaký klíčový okamžik nebo zápas, který podle vás přispěl k postupu týmu do pražského přeboru?
Za mě určitě oba dva zápasy s Kunraticemi a venkovní zápas na Újezdě Praha 4, kdy to skončilo 3:2 pro Dubeč, kdy Lukáš Travníček chytil penaltu, takže mu patří velké díky.
Jaká byla týmová atmosféra během sezóny a pochybovali jste někdy o postupu?
Po podzimní části jsme byli asi na 4. místě a ztráceli jsme asi 4 body na prvního, což asi nikdo nečekal, že to takhle po podzimu skončí a začátkem jarní části bylo na hráčích vidět, že chceme postoupit a dali jsme do toho všechno.
Jaké jsou vaše cíle do nadcházející sezóny v pražském přeboru?
Pokud se bavíme o týmovém cíli, tak chceme skončit do lepšího středu tabulku a moje osobní cíle jsou takové, že bych chtěl dát alespoň 10 gólů.
Jak probíhá vaše letní příprava před novou sezónou? Jak se připravujete fyzicky i mentálně? A jaké zápasy vás čekají?
Letní příprava probíhá intenzivně, samozřejmě fyzická příprava nesmí chybět a už se soustředím na první mistrovské utkání. V přípravě nás čeká Sláva Cup, kde jsou přeborové i divizní týmy a pak budou ještě přáteláky s Duklou Jižní Město, Zlíchovem a Podolím.
Kdo je váš fotbalový vzor a proč?
Můj fotbalový vzor je Cristiano Ronaldo, protože kvůli němu jsem začal hrát fotbal.
Jak hodnotíte mladého mistra Evropy Lamine Yamala, který je stejně starý jako vy?
Tak já jsem mu to hrozně přál, protože dosáhnout takového úspěchu a výkonů v tomhle věku je něco neuvěřitelného, určitě je inspirací mnoha mladých fotbalistů.
Jak se Vám daří skloubit fotbal se školou?
Tak škola u mě nikdy nebyla problém, takže všechno zvládám.
Jaký je váš nejsilnější fotbalový zážitek z této sezóny?
Pro mě to je určitě domácí zápas proti Hájím, kdy jsem vstřelil hattrick z toho jsem měl opravdu radost.
Jaké jsou vaše dlouhodobé fotbalové ambice a sny?
Už od mala jsem chtěl být fotbalista, ale s tím také přichází spousta tvrdé dřiny a obětavosti, takže uvidíme, co bude dál, já se snažím myslet pouze na přítomnost.
Co byste poradil mladým fotbalistům, kteří by chtěli dosáhnout podobného úspěchu jako vy?
Určitě tvrdě trénovat a nebát se toho.
Pozvěte a nalákejte vaše fanoušky na přebor v Dubči.
Tímto chci pozvat všechny fanoušky Dubče na první přeborovou sezónu, doufám ještě ve větší účast fanoušků než byla dosud. Máte se na co těšit!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.