Konečně se nám povedlo trošku omladit tým, říká Jan Hobza

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jan Hobza z Šeblkovic B. Ani jeho dobrý výkon nestačil na vedoucí tým soutěže z Koněšína nyní si zvítězným hráčem přečtěte celý rozhovor

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě. Jaká byla reakce na tvoji výhru v naší anketě?
Děkuji Radime. Sledoval jsem průběh a díky mým spoluhráčům a našim fanouškům to vypadalo celkem jednoznačně. Chtěl bych tímto všem poděkovat, protože mě určitě čeká příspěvek do kasy.
Jak si byl spokojený se svým výkonem?
Byl to zvláštní zápas. V prvním poločase jsem se pořádně k ničemu nedostal. O poločase jsem se domluvil s trenérem ještě na 10 minut a během nich jsem mohl dát 3 góly. Ale protože jsem jelito, tak tam spadl jen jeden. Ale jsem za něj rád. Navíc když je to proti vítězům naší soutěže.
Jaká bude rozlučka se sezónou, nebo už něco proběhlo?
Jelikož Áčko hrálo dopoledne v Bíteši a vezlo domů pohár, tak hráči Áčka vytvořili skvělou atmosféru s bubnem a sirénou. A hned po našem zápase proběhlo ukončení úspěšné sezony.
Jak jsi spokojen s letošním účinkováním v letošní sezóně?
Konečně se nám povedlo trošku omladit tým a myslím, že třetí místo je skvělý úspěch. A co se týká mě, tak jsem čekal menší vytížení a hlavně ten věkový průměr hodně kazím.
Čím vším je pro tebe fotbal?
Protože hraju fotbal od malička, tak mě moc baví. I když jsem letošní sezonu nebyl z časových důvodů ani na jednom treninku, tak jsem vždycky rád, když si s klukama můžu zahrát. Mám ho rád i jako divák.
Máš nějakého svého oblíbeného soupeře, na kterého se dokážeš vyhecovat a máš větší motivaci?
To ani ne. Mohly by to být Rapotice. Proti nim se mi letošní sezonu dařilo. Ale neodehrál jsem všechny zápasy, takže se to takhle nedá určit. Motivuju se tím, že si dám před zápasem pivo a řeknu si, že když budu dobře hrát, tak mi bude další po zápase víc chutnat.
Jak budeš v létě relaxovat?
O tom jsem zatím nepřemýšlel. Ale vzhledem k tomu, že jsem nedávno změnil práci, tak následující měsíce budu hodně času věnovat práci.
Bude nějaká příprava na novou sezónu. Na jakých pozicích se budete chtít pohybovat ?
Já budu opět připraven jen do počtu. A myslím že náš tým by se příští sezonu klidně mohl porvat o postup. Děkuji za rozhovor a jsem rád za fotbalunas, že nám takhle zpříjemňuje vesnickou kopanou.

Autor: Radim Procházka

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.