Moc bych chtěl s týmem postoupit zase o soutěž výše, říká hráč 23. kola Petr Nekola

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Petr Nekola se v posledním kole blýskl hattrickem a hlavně díky tomu vyhrál naší anketu pro hráče kola. Mladý záložník v rozhovoru zmínil své fotbalové začátky, to na jaké pozici se cití na hřišti nejlépe či jak se těší na další utkání proti třeboňskému "béčku."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste popsal svůj výkon proti Stráži nad Nežárkou?
Osobně jsem si strašně dlouho zvykal na podmínky, které ve Stráži byly a nebudu sám. I kvůli podmínkám bylo utkání pro mě osobně velice náročné a soupeř hrál velice dobře do těla. Nebylo vůbec lehké se přes soupeře dostat, naštěstí se to v 75. minutě změnilo a já vstřelil 3 branky, za které jsem opravdu rád.
Jak byste ohodnotil utkání z týmového pohledu?
Z týmu bylo cítit obrovské odhodlání a každý, kdo byl na hřišti tam nechal maximum, i proto si myslím, že skvěle chytající gólman Tůma udržel čisté konto. Skvělá práce do defenzivy. V závěru jsme ještě přidali 4 góly, které si myslím, že nám dodají dostatečné sebevědomí do dalších utkání.
V jaké pozici na hřišti se cítíte nejlépe a jaké jsou vaše silné stránky?
Momentálně se skvěle cítím na levé straně zálohy, i přes to, že jsem v mládeži hrával střed. Za svoje silné stránky považuji rychlost a driblink, mám rád situace 1 na 1 a rád připravuji spoluhráčům z levé strany gólové šance, občas se povede nějaká ta střela, ale myslím si, že bych se do zakončení měl dostávat mnohem častěji, to si dost často vyčítám a je mi vyčítáno.
Po delší dobu se váš tým drží na pátém místě, chtěli byste tuto sezónu zakončit “na bedně”?
Před sezonou byl náš hlavní cíl boj o postup, ale bereme to s pokorou a dostat se na bednu by bylo také fantastické. V soutěži je spoustu kvalitních týmů a každý zápas je těžký.
Máte ještě nějaké fotbalové plány a cíle?
Nějaký svůj cíl si nedávám, ale moc bych chtěl s týmem postoupit zase o soutěž výše, ale to necháme na další sezony. Obrovsky si užívám hraní za Dobrou Vodu, kde jsem fotbalově vyrostl a dokud to bude možné, tak tu budu působit, žádné jiné plány se mi ani v hlavě nehoní. Mám tu spoustu kamarádů, jak na fotbale tak mimo. Je to pro mě obrovská čest tu hrát.
Další zápas hrajete doma s rezervou Třeboně, jaký to bude zápas?
Troufám si říct, že to bude malinké derby. Lokalitou to derby není, ale hodně z nás v mládeži za Třeboň hrálo, tudíž budeme hrát proti bývalým spoluhráčům. Moc se na to těším a doufám, že na hřišti necháme všechno a dovedeme utkání do vítězného konce, nic jiného nepřipadá v úvahu.
Kdo je váš fotbalový vzor a proč?
Líbí se mi spoustu hráčů ve světě, ale vyloženě jsem žádný fotbalový vzor nikdy neměl.
Co rád děláte ve volném čase kromě fotbalu?
Celý můj život se dost točí kolem fotbalu, když ho nehraji, tak se zrovna na nějaký dívám. Když bych měl na fotbal zapomenout, tak asi trávení času s kamarády a rodinou. Občas si zahraju rekreačně na playstationu, asi víte co... (usmívá se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.