Rodina je mojí velkou oporou a jsem rád, že je mám, říká Jakub Kuba

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jakub Kuba z Šebkovic B, který svým výkonem pomohl k výhře svého týmu nad Jaroměřicemi. Nyní si zs vítězným hráčem přečtete celý rozhovor

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, gratuluji ti k vítězství v naší anketě. Jaká byla reakce na tvoji výhru v naší anketě ?
Ahoj Radime, velké poděkování za gratulaci i všem, kteří mi zaslali hlas. Já jsem samozřejmě potěšen a jaká bude reakce kabiny uvidíme v pátek na tréninku.
Jak si byl spokojený se svým výkonem?
Musím na tomto místě pochválit kluky z Jaroměřic, protože mě mile překvapili svým výkonem. Hráli kombinačně a myslím, že podle průběhu hry by zápasu slušela remíza. První půli nám vázla kombinace a nedařilo se nám zachytávat rozehrávku soupeře. Můj výkon odpovídal tomu, že v pátek před zápasem jsem se zdržel na zapíjení narození dcery bývalého spoluhráče Milana Pecky až do jedné hodiny ranní, přitom jsem si jasně předsevzal, že půjdu domů v deset. Takže stále je na čem pracovat!
Popíšeš nám tvůj nejlepší moment v zápase ?
Na stoperská dvojice Zikmund - Fejta šlapala chvílemi jak švýcarské hodinky, ale chvílemi šlapala i vodu, takže tam byly v první půli nějaké ošemetné situace, které se mi naštěstí povedlo vyřešit. Nejtěžší byl samostatný únik soupeře, při kterém jsem měl i trochu štěstí.
Nyní vás čekají Moravské Budějovice B. S čím půjdete do zápasu a co od něj očekáváš?
Moravské Budějovice potřebují každý bod, takže očekávám těžký zápas na velkém hřišti, které by mohlo svědčit našim kombinačním záložníkům. Samozřejmě věřím v naše vítězství.
Čím vším je pro tebe fotbal?
Je to součást mého života, která poslední dobou začíná dost bolet. Ale snad ještě chvíli vydržím.
Máš ve vašem týmu nějakou přezdívku?
Ještě v dobách dorosteneckých jsme kdysi hráli v Čáslavicích a já pustil gól z velké dálky a náš pomezní si začal ulevovat: "Ježišmarja, to je MAGOR! Viděli jste toho našeho MAGORA, von to dovopravdy pustil!" Tato přezdívka se naštěstí nechytla, takže přezdívku jako takovou nemám, ale mám jisté obavy, aby mi spoluhráči nezačali říkat dědku!
Vzpomeneš si na nějaký vtipný moment nebo jinou fotbalovou příhodu, na kterou nikdy nezapomeneš a o co šlo?
Opět se vrátím do let dorosteneckých, kdy nám tehdejší trenér Milan Kotačka slíbil, že pokud uděláme z posledních 3 podzimních zápasů 9 bodů a udržíme čelo tabulky bude ukončení u něj doma v hájence. Body jsme udělali a jelo se do Budkova. Dokud lítaly vzduchem jen pivní tácky, tak se náš Ťapa pořád ještě usmíval, ale jak začaly praskat židle a poroučet se k zemi sádrové sošky na zahradě, tak úsměvy došly a chvíli to vypadalo, že si dojde pro flintu a pověsí si nás všechny na zeď mezi trofejní muflony. Naštěstí se situace uklidnila a my jsme to pod jeho vedením dotáhli na jaře k postupu do krajské soutěže.
Jak tě podporuje rodina?
Rodina je mojí velkou oporou a jsem rád, že je mám.

Autor: Radim Procházka

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.