Stanislav Školník podruhé aneb co o něm řekli jeho spoluhráči z kabiny

Hráčem posledního podzimního kola se stal ofenzivní fotbalista Sokola Rohoznice Stanislav Školník. Hlasy dostal především za dva vstřelené góly do sítě AFK Ostřešany, kterými dramatické utkání v závěru otočil ve prospěch svého týmu. Standa chytil na závěr podzimu úžasnou formu, podobný kousek se mu totiž povedl i před 14 dny, kdy se stal Hráčem 12.kola Okresního přeboru Pardubic. Rozhovor s ním bude tentokrát trochu jiný. Redakce oslovila čtyři jeho spoluhráče a kamarády z kabiny Rohoznice, aby o Standovi řekli pár slov, popřípadě na něj něco zajímavého prozradili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondřej Metelka
"Standa je skvělý kluk do kabiny, kde nezkazí žádnou srandu. Spolu to táhneme cca 11let, kdy jsme se potkali na zastávce, kde jsme čekali na auto, které nás vezlo na první trénink do Rohoznice. Na lavičku si pravidelně nosí HALLS bonbóny, které mu stále někdo pravidelně krade. Loni už byl nalomený, že ukončí fotbalovou kariéru, ale vydržel a teď se mu to poslední dvě kola krásně vrátilo.
Tonda Spěvák
"Se Standou se opravdu známe už dlouho, je to velký kamarád. Standa je výborný do party, nezkazí žádnou srandu. Většinou na rozlučkách vydrží až do konce. Pro tým je důležitý nejenom kvůli tomu, že je dobrý do party, ale i na hřišti. Jako fotbalistu bych ho popsal jako rychlého záložníka, který má i dobrou střelu, což dokazuje v posledních zápasech. Na hřišti vždy nechá vše, neumí prohrávat, opravdu tím fotbalem žije! Veselé jsou jeho originální oslavy gólů! Myslím, že se to moc často v okresním fotbale nevidí.
Jakub Skoupý
"Standu znám opravdu dlouho, je to skoro 20 let, když jsme se poznali jako spoluhráči v Pardubičkách. Od té doby naše kamarádství stále pokračuje. Jako člověka ho vnímám velice pozitivně a ambiciózně. Nezkazí žádnou srandu a když si něco umane, tak jde do toho naplno. To vyplývá i z jeho posledního rozhodnutí, kdy si zranil rameno v utkání s Mateřovem a rozhodoval se, zdali skončit nebo pokračovat. Takže si musel dát od fotbalu pauzu (hrozila i operace). Ale Standa si řekl, že končit ještě nechce . A za to jsme opravdu rádi . Vrátil se v dobré formě, kdy nám pomohl k důležitým bodům . Ať už dvougólový zapas s Újezdem nebo výtečný zapas proti Ostřešanům, kdy se nám nedařilo vstřelit branku. Jemu se to povedlo hned 2x a my si tak mohli patřičně užit naplno rozlučku. Na ní pak patřil samozřejmě k tahounům akce. Paradoxně pro něj asi smůla, že je zrovna zimní pauza, když se takto rozstřílel.
Kevin Ovečka
"Se Standou se znám ještě z dob před tím, než jsme se znovu shledali v Rohoznici. Chodil jsem s ním do dramatického kroužku a můžu říct, že je to člověk, který zůstal stejně fajn po celou dobu. Je s nim neskutečná sranda a je to komediant jako my všichni ostatní v Rohoznici. Už je to spíš jako rodina, znám i rodiče a všichni si udržujeme dobré vztahy. Před nějakou dobou se mu povedlo skórovat i mimo hřiště, takže místo bodů se na světě objevil jeho krásný synek. I přesto, že neodehraje tolik zápasů, má pořád slušnou formu. Jak na hřišti, tak ve městě. Je to zkušenej borec a dříč. Přál bych každému týmu víc takových srdcařů jako Standa Školník (a vlastně kdokoli v Rohoznici). Ačkoli on i jeho mamka fandí špatnému Manchesteru, mám ho moc rád a doufám, že s námi vydrží co nejdéle, ať to bude, jak to bude."

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.