Tomáš Urbanec (FC Titanic Srch):"S okresním klanem Urbanců nemám nic společného."

Tomáš Urbanec (Titanic Srch) se stal hráčem 13.kola Okresního přeboru Pardubice. V rozhovoru Tomáš prozradil, jaké to je hrát v jednom týmu s vlastním švagrem a jaký má vztah ke klanu Urbanců v Okresním přeboru. Největším jeho koníčkem je rybařina, aktuálně dělá trochu i do grafiky, protože mu záleží na tom, aby byl klub vidět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Do Sestavy kola jsi byl nominován výborným výkonem a dvěma góly do sítě Sezemic. Sezemice jste prý neporazili nejmíň 5 let. Proč jste čekali tak dlouho?
Ano je pravda, že proti Sezemicím se nám dlouhodobě nedařilo, tak nějak nám jejich fotbalový styl moc nesedí. Sezemice mají početně silnou fanouškovskou základnu, to je jejich další člen na hřišti. Nyní tomu bylo jinak a konečně jsme je přehrávali po všech stránkách.
Jak hodnotíš podzimní část soutěže celkově a z pohledu Titanicu.
Před sezonou jsme si dali jasný cíl, hrát pohledný, kombinační fotbal a být do 5. místa. Takže za mě spokojenost, až na vysoký počet zraněných hráčů.
Jak se povedlo, že za vás občas kope všestranně nadaný známý hokejista Tomáš Rolinek?
Tomáš bydlí v Srchu kousek od hřiště, takže po ukončení hokejové kariéry ho to táhlo za dalším sportem a my jsme nejblíž. Je opravdu všestranný a má velké sportovní srdce. Neumí prohrát ani na tréninku, vždy jde do všeho naplno.
Všiml jsem si, že v poslední době vytváříš ke každému utkání pěknou grafickou upoutávku. To je tvůj koníček? Nejsi to ty, kdo vymyslel pro fotbalisty Srchu přezdívku Sršni?
Sleduji, jaké pozvánky na utkání dávají jiné kluby a snažím se jít s dobou, třeba nám to přitáhne nějaké nové fanoušky. Nejvíc se mi líbí pozvánky na Instagramu FC Libišany a Sokol Chvojenec. Mým koníčkem je rybaření, nejsem žádný grafik, jen se snažím , aby byl klub vidět. Symbol sršně se nachází i na obecním znaku, jen v jiném provedení, i když název obce Srch je podle slova "sršet" (sršela zde voda). Tento nový znak vznikl s novou hospodou u hřiště. Rozdíl je pouze ten, že v hospodském znaku se nachází pivo, ve fotbalovém je to sršeň s fotbalovým míčem. Na této úpravě se podílel také bývalý trenér Kaluža.
Spoluhráč v sestavě Srchu Lukáš Trupl je tvůj švagr. Jaké to je hrát v jednom týmu s příbuzným, nepřináší to někdy neplechu?
Těžké na toto odpovídat. Jsme dlouholetí kamarádi a i přes to, že je Truplik na hřišti horká hlava, mimo něj je to výborný člověk. Takže co je na hřišti, to tam taky zůstává.
K příbuzenským vztahům ještě poslední otázka. Nejsi jediný Urbanec v Okresním přeboru Pardubic. Za Újezd hraje Miloslav Urbanec, mezi rozhodčími se toto jméno také najde. Pouhá shoda náhod nebo klan?
Ano máš pravdu, je to klan Urbanců - Miloslav, Agáta i Nathaniel Urbancovi, ale já s ním nemám společného nic, je to pouze shoda jmen.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.