Tomáš Hofman (TJ Sokol Roveň):"Dcera má radost z každého gólu, bohužel i v naší síti."

Tomáš Hofman (TJ Sokol Roveň) se stal hráčem 10.kola Okresního přeboru Pardubice. V Rozhovoru Tomáš prozradil, jaké vztahy panují mezi Rovní a Holicemi. Zároveň doporučil, co by měl klub udělat, aby se každý rok nehrálo o sestup. Největší fanynkou Tomáše je jeho malá dcera, které se líbí, když padají góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký vztah máte k Rovni a roveňskému fotbalu?
V roce 2017 jsme v Rovni s manželkou postavili dům a nastěhovali se. Dva roky na to jsem v Rovni začal hrát fotbal. Já jsem taková naplavenina roveňského fotbalu.
Skvělé, pozitivní ohlasy vzbudily pozápasové fotografie z hospody, kde společně k rozboru u piva zasedli hráči Rovně a Holic. Znáte se vzájemně asi dobře? Projeví se třeba kamarádství napříč kluby na hřišti v derby?
Ano, s kluky z Holic se známe skoro všichni, dokonce tři z nich jsou Roveňáci, se kterými se tu potkáváme obden. Po našich vzájemných zápasech se vždy sejdeme u piva na kus žvance a rozbor zápasu, ale i dalších témat. Při utkání jde ale kamarádství stranou, jak bylo vidět i na zápase, každý bojujeme za svůj tým a chceme všichni zvítězit.
Rovni aktuálně chybí body, vypadá to na sestupové starosti jako loni. Kde vidíte příčiny a co s tím?
Máte pravdu, ale mně přijde, že to už je taková naše tradice. Každý rok se tu bojuje do posledního kola o udržení se v soutěži. I když naše hra není špatná, tak to bude asi tím, že nedáváme góly. Potřebovali bychom do týmu nějakého střelce, který by nám za sezónu dal alespoň 15 -20 gólů. Sám jste to viděl v Holicích, co všechno dokážeme spálit a neproměnit…
Čím si vysvětlujete, že hráči Rovně dokáží vyhrát Hráče kola? V poslední době kromě Vás uspěl i Václav Melc nebo Honza Baláš.
Na toto Vám nedokážu odpovědět čím to je, zřejmě máme v Rovni dobrou fanouškovskou základnu.
Z fotogalerie je patrné, že Vám doma vyrůstá nová generace. Zajímá dceru fotbalový míč?
Dceři je zatím 2,5 roku, takže jí převážně zajímají panenky a hračky, ale jako fanynka nás na zápasy chodí povzbuzovat. Vždy má radost z gólu, bohužel i z toho, co dostaneme.
Jak kromě fotbalu trávíte nejraději volný čas?
Určitě s rodinou a přáteli.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.