Bohužel jsme narazili a vidíme, že tahle soutěž je trošku o něčem jiném, říká Lukáš Radič

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal dobřanský Lukáš Radič. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vraťme se ještě na chvíli k zápasu v Kolovči. Čím jste do té doby 100% Slavoj překvapili?
Předpoklad – matka průseru. Myslím, že hráči Kolovče předpokládali snadné tři body zatímco my jsme se na utkání dobře připravili a celý tým od brankáře až po střídající hráče zahrál výborně.
Máme za sebou 10 kol. Jaké byly plány před sezónou? Panuje s postavením v tabulce spokojenost?
Malý ten, kdo má jen malý cíl. Teď budu mluvit čistě za sebe, já nás viděl mnohem výš, něco kolem 1. místa (culí se) Bohužel jsme narazili a vidíme, že tahle soutěž je trošku o něčem jiném a aklimatizace nám pár měsíců zabere. S postavením v tabulce určitě spokojeni nejsme a uděláme vše co bude v našich silách abychom se posunuli.
Na poslední týmové akci se ti prý líbilo natolik, že jsi prý odcházel snad poslední až kolem 5. hodiny ranní. Čím to? Ovlivnil tě mladý kolektiv, který v Dobřanech máte?
Hehe, kdopak tohle propálil? Tady dam Wericha: „Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.“ Bohužel, jsem snadno ovlivnitelný jakýmkoliv kolektivem (culí se)… Jo a poslední jsem nebyl si myslím (směje se)
Když už jsme u takového tématu. Kdo je při těchto “dokopných” a tomu podobných akcích, nejvíce utržený ze řetězu?
Jasným vítězem se stává Rajt, Rajt, Jarda Rajt
V posledních 4 kolech jste narazili na 4 týmy z TOP 5. Měly ty zápasy něco společného?
Fotbalové klišé… Každej zápas je jiný… by tady asi bylo na místě.
Dobře, zeptám se jinak. Který z týmů na tebe udělal největší dojem?
Všechny týmy měly svoji kvalitu. Dojem, co se týče individualit a kopací techniky na mě udělali kluci z Horšovského Týna a co se týče týmového pojetí a zkušeností asi Křimice. Každý tým vynikal trochu něčím jiným a uměl to využít.
Prý se při zápasech stále usmíváš. Dá se říct, že tě fotbal opravdu baví, nebo je to něčím jiným?
Pár fanoušků mi říká smíšek, takže něco na tom asi bude. Fotbal mě samozřejmě hodně baví, spíš si ale myslím, že je to mým celkovým přístupem k životu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.