Jsme tým, který je namotivovaný a chce uspět v každém zápase, říká Andreas Schulze

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! A tím se stal Andreas Schulze z Kořence. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hlasování určilo, že jste se stal vítězem v anketě, jaké máte z výhry pocity?
Výhra v této anketě mi udělala samozřejmě radost. Zároveň cítím větší motivaci do příštích zápasů. Chtěl bych udělat vše proto, abych nezklamal všechny, co mi dali svůj hlas.
Na paty Vám dýchal spoluhráč Adam Přikryl, co myslíte, že bylo klíčové u fanoušků při volbě vás a ne například zmíněného Adama?
Těžko říci co vedlo fanoušky k hlasováni pro mě, každopádně mě těší, že výhra padla na mojí hlavu, ale vím, že v týmu máme spoustu dobrých hráčů. Ale určitě by to byla dobrá otázka spíš pro fanoušky. (smích)
Porazily jste "céčko" Kunštátu, jak byste zhodnotil utkání?
Od začátku utkání jsme byli rozhodně lepším týmem, který chtěl za každou cenu urvat 3 body, což se stalo. Tým Kunštátu sice chtěl vyrovnat stav utkání na konečných 2:2 ,ale tým domácích jim to neumožnilo. Po skvělém gólu Adam Přikryla z přímého kopu se skóre měnilo pouze pro domácí a tím zpečetil výhru pro sokol Kořenec na 3:1.
Čeká vás jeden z nejlepších týmu v soutěži Svitávka, jak jste připraveni a s čím si myslíte, že soupeř po dvou po sobě jdoucích prohrách přijede?
Na zápas jedeme určitě stím, že chceme urvat další výhru a jsme připraveni naskočit do zápasu s plnou parádou. Bude to určitě vyrovnaný zápas.
Vám sezóna začala úspěšně, prohráli jste akorát s papírově nejsilnějším Ráječkem, kde je ten klíč k úspěchu?
My jsme tým, který je namotivovaný a chce uspět v každém zápase, máme v týmu mnoho skvělých hráčů.
Kdo vás k fotbalu přivedl a který moment ve vaši kariéře vám nejvíc utkvěl v paměti?
Fotbal hrají již od svých 5 let. Nejradši vzpomínám na chvíle strávené právě v týmu Svitávky kam jsem šel hostovat z týmu Kořence. Ale teď jsem hráčem Kořence a udělám vše proto aby byl úspěch právě pro nás!
Čemu se věnujete kromě fotbalu?
Jsem dvojnásobný táta, takže o zábavu mimo fotbal mám postaraný. Rád jezdím na bruslích, miluji rybaření a když zbyde trochu toho času tak ho věnuji rozvoji v Aktivních zálohách Armády České republiky
Jak se slaví v Kořenci výhry?
Výhry se slaví v dobré atmosféře. Užívám si hraní za Kořenec.
Máte nějaký fotbalový idol?
Mým fotbalovým idolem je Eden Hazard.
Na jaký stadion byste se chtěl podívat, buď jako fanoušek, nebo hráč?
Určitě mým snem je navštívit stadion Stamford Bridge v Londýně
A na závěr, jaký mate názor na portál fotbalunas.cz, popřípadě co byste na něm změnil, či zlepšil?
Názor na portál fotbalunas.cz mám takový, že je to super web a nic bych na tom neměnil a nelepšil. Nechal bych to takhle. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.