Bez rodiny bych neměl možnost hrát fotbal tak často, říká František Štork

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal František Štork z Rokytnice, který přispěl dobrým výkonem k výhře svého týmu nad Stařečí. Nyní zs vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Františku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě. Jaká byla reakce na tvoji výhru v naší anketě ?
Děkuji, nečekal jsem že se vůbec někdy dostanu do sestavy kola natož to vyhrát, ale za to musím poděkovat spoluhráčům a hlavně všem co pro mě hlasovali až do poslední chvíle co to šlo.
Jak si byl spokojený se svým výkonem?
Byl jsem rád, že mě trenér dal do základní sestavy. Ale za okolností při kterých jsem nastupoval do zápasu jsem nepředpokládal že bych předvedl dobrý výkon. Nakonec jsem byl se svým i s týmovým výkonem spokojen a to samozřejmě díky spoluhráčům a fanouškům kteří nás podporují na každém zápase.
Na jakých pozicích by si rád viděl svůj tým?
Samozřejmě by jsme si všichni přáli vyhrát titul, ale je to ještě dlouhá cesta.
Jak si se připravoval na novou sezónu?
Měli jsme letní přípravu a to nejen v podobě tréninků, ale byly i nějaké akce na kterých jsme se s klukama více sbližovali (smích).
Kdo tě k fotbalu přivedl a kde všude jsi působil?
K fotbalu mě přivedli rodiče, kteří mě vozili a stále vozí na zápasy a tréninky a s tím souvisí i to kde jsem působil což bylo několik let trénování ve FoŠce v Třebíčia a za to rodičům strašně děkuji.
Čím vším je pro tebe fotbal?
Fotbal je pro mě součást života díky němu poznávám nové lidi, tvořím nespočet zážitku a to nejen na hřišti, ale i mimo něj a na to že jste fotbalista můžete balit i nějaký holky (smích).
Máš ve vašem týmu nějakou přezdívku?
V kabině mi říkají Fany Štork.
Dbáš na to, aby jsi v zápase dobře vypadal?
Až tak moc to neřeším spíš dbám na ten výkon
Jak tě podporuje rodina?
Bez rodiny bych neměl možnost hrát fotbal tak často a navíc mám radost když můžu přijít domů a pochlubit se že jsme vyhráli, nebo zavolat dědovi kterej je sice fanoušek Želetavy, ale má radost i z mých výkonů v Rokytnici. A jsem i rád za podporu spoluhráčů kteří chtěli abych je zmínil v rozhovoru, sice jsem nevěděl v jaký otázce, ale beru je jako druhou rodinu takže to takhle zakončím. .A děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.