Pajšl se stává hráčem 1.kola v nové sezóně okresního přeboru F-M , Michal Vicher - Janovice

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na začátek tedy gratulace k hráči kola. Věděl si o své nominaci a co na ni říkáš ?
Dozvěděl jsem se jí od kluků v šatně. Ani jsem nevěděl, že něco takového je (smích). Co na ní říkám? Těžko říct jestli jsem si ji zasloužil, ale děkuji za nominaci.
Takže tě překvapila jak samotná nominace tak i výhra hráče kola? Nebo sis věřil, že by to mohlo klapnout?
Ano samozřejmě překvapila. Myslím si kdyby byl nominován kterýkoliv spoluhráč z Janovic, taj by to bylo zasloužené, hráli jsme všichni dobře. A nepočítal jsem s tím, že bych vyhrál, ale samozřejmě to potěší (smích).
Jak by si zhodnotil ze svého pohledu první zápas v novém dresu a zrovna proti svým liškám, kde ses uvedl na výbornou, lepší to asi ani nemohlo být ne?
Nečekal jsem vůbec lehký zápas. Hukvaldy přivedly nové hráče a myslím si, že konečně budou hrát na špici tabulky. Pro mě to byla nová zkušenost. Hrálo se mi celkem v pohodě i proto jsem šel do Janovic, abych si konečně zahrál fotbal a začátek vyšel na výbornou.
Přestup do Janovic byl tedy plánovaný? Nebo přišla nečekaná nabídka, která se neodmítá? A proč právě Janovice? No a první kolo proti svým , jak se ti vůbec hrálo?
V Janovicích jsem už jednou hrál a bylo to nejlepší co jsem ve fotbale zažil. Mám tam kamarády kteří mi už dávno říkali jestli nechci zkusit návrat na Janovický pažit a u pivka jsme si řekli že to zkusím (smích). Ano noo hned první kolo Hukvaldy to člověk nevymyslí (smích). Jsem, ale rád že tenhle zápas je za mnou. Hrálo se mi dobře a s dobrými spoluhráči to jde vždycky líp.
Jak na Hukvaldech tak v Janovicích přišly změny. Máte nového trenéra, asistenta i vedoucího a pokud se nepletu 4 nebo 5 posil dokonce? Jak si se zabydlel v kabině a cíl Janovic je tedy tížený postup?
Ano přesně tak, přišly změny. Myslím že tahle změna prospěje Janovické kopané. Kabina je perfektní a kluci jsou super. Cíl? Vyhrát všechny zápasy (smích)!
Musím se zeptat i na penaltového krále. Máš něco na starosti nebo přímo si organizátor akce? Protože mi připadne, že každý z Hukvald má na tuto akci svou funkci a žije tím celá obec. I když se musím přiznat, že se tam chystám každý rok, ale ještě jsem na této akci nebyl.
Ano. Penalty jsem pár ročníků pomáhal, ale teď už se zúčastňuji jen jako kopáč (smích). A určitě někdy přijď je to super!
Něco málo nám prozraď ze soukromí. Máš dva kluky pokud se nepletu a ženu. Taky budou fotbalisti po taťkovi nebo to žena vidí jinak?
Ano mám dva kluky. Starší hraje za Baník U10 a mladší nehraje, toho fotbal nebaví (smích).
Michale řekni fanouškům čím se živíš kromě fotbalu. Jaké je tvé civilní zaměstnání a jsi spokojený nebo by jsi raději dělal nějakou například svou vysněnou práci?
No fotbal mě živí po utkání na hladný žaludek párkem (smích). Jinak dělám v ČEZu odečty elektroměrů a práce mne baví. A vysněnou práci jsem asi ani žádnou neměl, ale jako každý malý kluk jsem chtěl být fotbalista (smích).
Za svou fotbalovou kariéru si určitě posbíral nějaké přezdívky. Která se chytla nejvíce a jak vznikla?
To je pravda (smích). Pár přezdívek mám. Na Hukvaldech je to Pajšl a v Janovicích Leoš (smích). Jak vznikl Pajšl to ani já sám pořádně nevím (smích), ale myslím že to bylo něco s jídlem. No a Leoš že jsem z Hukvald, tak mi tak říkají v Janovicích (smích).
Nějakou historku za svou bohatou kariéru, ale prosím publikovatelnou, jelikož máme i mladší čtenáře.
No těch bylo a je (smích). Publikovatelnou jo ? Tak to bude těžší (smích). No tak těch ožralých bylo hodně (smích). Napadá mě jak jednou jeden nejmenovaný hráč (Honza) (smích)...přijel na zápas myslím do Jistebníku s dvěma levýma kopačkami (smích).
Michale velký tým děla dobrá parta. Zůstáváš po zápase s týmem na ,,tiskovku´´? Pokud ano tak po dalším zápase se ti to kapánek prodraží zřejmě, když to spočítá pokladník. To máme nový hráč, první zápas, výhra, nominace na hráče kola a vítěz hráče kola. To asi něco bude stát co ty na to?
Snažím se zůstávat po zápase, ale někdy to prostě nevyjde a člověk má nějaké povinnosti. Noo a vystihl si to přesně (smích). Budu muset něco donést do šatny a budu muset i něco přikoupit. Po zápase v sobotu si myslím, že to bude náročné (smích).
Sleduješ fotbalunas? Nebo věděl si vůbec, že něco takového je?
No právě abych řekl pravdu teď jsem skoro rok a půl nehrál a nějak jsem na tohle zapomněl, že to vůbec existuje něco takového. Ale už budu sledovat pravidelně (smích).
Volného času asi moc nemáš při práci a rodině. Do toho fotbal, ale když už nějaký volný čas je co rád děláš?
Toho volného času opravdu moc není, ale když už nějaký je tak se snažím běhat a chodím na hory, to mě baví.
Na závěr se tě zeptám jestli by si chtěl někomu něco vzkázat?
Chtěl bych poděkovat klukům a kamarádům z Hukvald, že utkání proběhlo bez větších emocí, jsem za to rád. A děkuji za podporu Janovic za hlasování a přijďte se podívat v sobotu do Janovic na pěkný fotbal (smích).
Děkuji ti za rozhovor ať se ti daří jak na hřišti tak v osobním životě a hlavně pevné zdraví.
Já ti také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.