Fotbal je mým koníčkem a vášní, říká Jiří Jakub

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jiří Jakub z Dukovan B. Ani jeho dobrý výkon proti Studenci nestačil na zisk bodů. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jirko, gratuluji ti k vítězství v naší anketě. Jaká byla reakce na tvoji výhru v naší anketě ?
V prvé řadě všechny zdravím. Děkuji, výhru jsem vážně nečekal, takže mě velice potěšila. Byl to můj první zápas za muže v základu, takže pro mě tato varianta nepřipadala v úvahu, ještě když vezmu v potaz věk.
Jaké jsou tvé cíle a přání do této sezóny sezóny?
Těch je více… nejprve bych si rád zvykl na rychlejší hru, na kterou jsem do teď nebyl zvyklý, dále se určitě potřebuju pořád zlepšovat, je toho ještě hodně, co musím dopilovat a jako můj největší cíl je pro mě momentálně najít si nějaké místo v týmu Dukovany A. Bude to ještě dlouhá cesta, ale věřím, že to dotáhnu do zdárného konce.
Na jakých pozicích by si rád viděl svůj tým?
Pokud myslíte příčky v řebříčku, rozhodně bych nás rád viděl na předních pozicích, nejlépe na první samozřejmě. Jako tým na to určitě máme.
Jak vůbec probíhala příprava na novou sezónu?
Moc dobře jsem věděl, že to bude z dorostu velký skok, proto jsem to nenechal na náhodě. Každý den jsem se snažil běhat a práci s balónem jsem také nevynechával.
Kdo tě k fotbalu přivedl a kde všude jsi zatím působil?
Fotbal mě bavil již od útlého věku. Jako první jsem působil v Mohelně, avšak kvůli špatnému trenérovi mě nenaplňoval jako předtím. Druhou šanci jsem fotbalu dal před dvěma lety v Dukovanech, kdy mě přemluvili kamarádi, kteří zde již hráli, a bylo to skvělé rozhodnutí a tímto jim chci také poděkovat.
Čím vším je pro tebe fotbal?
Fotbal je mým koníčkem a vášní. Naplňuje mě a pokud se hraje s dobrými lidmi, nic se tomu nevyrovná.
Máš ve vašem týmu nějakou přezdívku?
Přezdívku jsem ještě žádnou nedostal, jsem v novém týmu, takže je možné, že ještě nějaká přijde.
Dbáš na to, aby jsi v zápase dobře vypadal a kdo je ve vašem týmu největší manekýn?
Tohle je skvělá otázka. Rozhodně chci alespoň trošku nějak vypadat, ale přece jenom po prvních pár minutách hry jde vzhled do háje a s tím, že moc ostatní ještě neznám a nevšiml jsem si žádného přehnaného upravování, tak budu muset jako manekýna týmu označit sebe (smích).
Jak tě podporuje rodina?
Rodinu mám skvělou a moc si toho vážím. Ve fotbale mě podporují neustále, tímto bych je chtěl pozdravit a poděkovat jim.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.