Defenzivní jistota Tiché a hráč 25.kola Tomáš Kudýn: Třetí místo by byl skvělý úspěch, věřím, že ho dosáhneme

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal opět zástupce Tiché. Rozhovor nám poskytl zástupce tamních obranných řad, Tomáš Kudýn. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a interview najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Co na něj říkáte?
Určitě si toho vážím a zároveň bych rád poděkoval každému, kdo pro mě hlasoval.
Údajně máte dobře nastavený sazebník. Už máte taky připravenou „domácí“?
Sazebník máme nastavený skvěle a pokladník nemá s tím, kdo jej nedodržuje slitování. Takže ano, už čeká na poslední domácí utkání.
O víkendu jste zaznamenali další domácí vítězství tentokrát proti Libhošti. Čím to je, že vás soupeři na jaře doma nemohou porazit?
Jaro nás potkalo ve skvělé formě. Musím smeknout před všemi, kteří na hřišti vždy nechají 100%. To je za mě největší devízou Tiché.
Kde jste začínal s fotbalem a kdo Vás k němu přivedl?
S fotbalem jsem začínal v Mostkovicích za domem s bráchou, který mě fotbal hrát naučil. Do první přípravky jsem nastoupil ve Fulneku
Vidím, že jste v mládeži dost cestoval. Nejdříve Fulnek, Bílovec, Olomouc, Velká Bíteš… Bydlel jste v průběhu let stále na stejném místě? Pokud ano, jak těžké bylo cestovat na tréninky a skloubit fotbal a školní docházku?
V průběhu prvních dvou klubů jsem bydlel ve Fulneku, tedy žádné náročné dojíždění. Po základní škole jsem se přesouval na střední školu do Olomouce, kde jsem bydlel a zároveň i působil. Nejnáročnější období bylo cestovaní z Olomouce do Bíteše, nicméně zde jsem také působil nejkratší dobu.
Co Vás následně přivedlo do Tiché?
Do Tiché mě přivedl můj kamarád a zároveň trenér Tiché Dan Kula. Známe se z mého působení v dorostu Bílovce.
Jak vnímáte jarní formu Vašeho týmu?
Jak jsem již zmínil jaro nás zastihlo ve skvělé formě. V podzimním rozhovoru jsem zmiňoval, že tým má na to hrát ve vrchních patrech tabulky, což se nám jen potvrzuje. V kabině panuje skvělá nálada a na hřišti nechá každý z nás maximum. Jaro je za mě výsledkem práce celého týmu včetně vedení klubu a fanoušků.
S vašim kapitánem Danielem Fajčákem jsme se bavili mimo jiné o tom, kdo ze současných fotbalových hvězd by se vám v Tiché nejvíce hodil. Bral byste taky Haalanda nebo někoho byste vybral někoho jiného?
Haaland je určitě skvělá volba, nicméně já bych se vrátil do zadních řad. Vytáhl bych jména zkušených stoperů jako je Thiago Silva či Sergio Ramos.
Máte kromě fotbalu ještě jinou vášeň či koníček?
Nemám problém vyzkoušet žádnou aktivitu, ale ničemu jinému se nevěnuji tak jako fotbalu.
Jakým způsobem se chystáte trávit letní přestávku?
Letní pauza je vždy krátká, je tedy důležité si odpočinout, což doufám splním po posledním zápase na dovolené. Potom už bude nutné dostat fotbal zpět do hlavy a připravovat se na další sezónu.
Máte nějaké plány a cíle do budoucna, ať už osobní nebo fotbalové?
Osobních cílů je spousta a mohli bychom zde být do rána. Co se týče těch fotbalových, pak se určitě nechci tajit jedním a myslím, že hodně aktuálním. Třetí místo v zakončeném ročníku by byl skvělý úspěch a věřím, že jej společně dosáhneme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.