Jaro bych řekl, že se nám povedlo náramně, říká

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Marian Vahila z Rokytnice, který přispěl dvěma góly k výhře svého týmu nad Náměšťí B v poměru 6:2. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mariane, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji, zápas se vyvíjel, tak jak jsme chtěli, dali brzo gól a do pule to bylo 3:0. Když jsme nastoupili do druhé půle a po hrubce soupeřovy obrany dali na 4:0 v hlavách jsme vypnuli a říkali si, už to dohrajeme. Toho využil soupeř a dostal se nadostřel 2 branek. Naštěstí jsme to dokázali přepnout a zápas už si pohlídali.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Se svými výkony v poslední době moc spokojený nejsem, skoro netrénuji a to se projevuje na všem. Naštěstí mi to tam 2x spadlo.
Nyní vás čeká zápas s Myslibořicemi. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Poslední zápas doma před skvělými fanoušky, které máme. Nemůžeme soupeře podcenit a když si všichni budeme chtít ten zápas užít, tak se body posypou na naší stranu. Mě osobně, ikdyž určitě i celý tým uspokojí jedině výhra.
Blíží se konec sezóny. Jak budete hodnotit tento ročník?
Od začátku do konce opravdu vyrovnaný ročník a to se nám stalo osudným v podzimní části soutěže, kdy jsme v několika zápasech si mysleli, že máme zápas pod kontrolou, soupeř zápas otočil nebo vyrovnal těsně před koncem. Na to jsme pak nedokázali reagovat. Nemůžete se přestat soustředit ani na chvíli na hru, protože každý soupeř toho dokáže využít a proto je to tak vyrovnané.
Jaký máš pocit z toho ročníku ty sám?
Jaro bych řekl, že se nám povedlo náramně.
Kdo podle tebe patřil z vašeho týmu k největším oporám?
Letos nejde vytáhnout, jednoho nebo 2 hráče jak to často bývá, byla to skvělá týmová práce, počínaje brankářem a konče u fanoušků. O tom svědčí i vstřelené branky, myslím že se snad trefili téměř všichni hráči v sestavě. Ale je fakt, že kluci z dorostu, kteří nám chodili pomáhat nebyli ani trochu do počtu, ale spíš to byl obrovský přínos pro všechny. Je totiž paradní, když vystřidáte chlapa ze středu zálohy, který tvoří hru, a dáte tam dorostence, který ho možná ještě převýší. To soupeře, prostě musí srazit, a nás nakopnout.
S jakými ambicemi vstoupíte do další sezóny?
Nevím co trenérský štáb vymyslí, ale určitě se rvát o ty příčky nejvyšší.
Jak budeš odpočívat v letní pauze?
Určitě bych si to chtěl užít s rodinou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.