Vítězslav Menc - V Proseči je skvělá parta

Vítězslav Menc je již čtvrtým Prosečským hráčem, který dokázal anketu vyhrát. Co všechno mi prozradil? Na to se pojďme společně podívat!

 

Poslední zápas Vítězslava Mence : Proseč - Sruby

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře v naší anketě. Věděl jste o své nominaci?
Děkuji za gratulaci. Výhra mě trochu překvapila, ale o to víc si toho vážím. O nominaci jsem věděl od bratra prakticky hned co se zveřejnila.
Už jste čtvrtým hráčem z Proseče, který anketu dokázal vyhrát, co na to říkáte?
Tak asi je to tím, že máme nejvíce fanoušků, kteří aktivně váš web sledují. Podporujeme se i navzájem i z důvodu vyplývajících pokut, které musíme po výhře platit.
Když se vrátíme k vašemu zápasu se Sruby, jak ho vidíte zpětně?
Do Srubů jsme jeli jako mírní favorité, s podporou našich fanoušků se nám doma daří a chtěli jsme to potvrdit i ve Srubech. Čekal se vyrovnaný souboj a celkově v této soutěži platí, že může prohrát každý s každým. Celý zápas jsme byli lepším týmem a ani gól v prvních deseti minutách nás nepoložil a za svůj výkon jsme si vyhrát zasloužili.
V příštím kole jedete do Starého Máteřova, jak si myslíte, že by zápas mohl probíhat?
V Máteřově nás čeká další těžké utkání. Pojedeme tam určitě s respektem, ale já osobně se na utkání velice těším a pevně věřím, že když navážeme na naše poslední výkony a budeme proměňovat vytvořené šance, tak si z Máteřova tři body odvezeme.
V Proseči hrajete v záloze, hrál jste někdy na jiném postu?
V mládežnických kategoriích jsem hrával v útoku. Jednou mě v zápase trenér zkusil dát do zálohy a od té doby jsem se z ní nehnul, výjimečně se dostanu do útoku, ale to je opravdu jen jednou za čas.
Kdy a kde jste s fotbalem začínal?
S fotbalem jsem začal v osmi letech v Proseči, kde jsem prošel všemi kategoriemi až do "A" mužstva. Myslím si, že náš ročník byl v Proseči velmi silný a v každé kategorii jsme hráli o ty přední příčky. I teď v "A" mužstvu se pereme o vršek tabulky. V žádném jiném týmu než v Proseči jsem nikdy nehrál.
Měl jste někdy nějaké vážné zranění?
Klasicky jsem měl pár výronů a takové ty zranění, která s fotbalem souvisí. Vážnější zranění se mi zatím naštěstí vyhýbají.
Chtěl by jste si zahrát i vyšší soutěž?
Nějaká zkušenost by byla zajímavá a lákavá a asi bych se tomu nebránil. Hrozně rád bych si však vyšší soutěž zahrál právě s Prosečí a s naší partou. Dokud budeme mít vždy jen ty nejvyšší cíle, tak nevidím důvod to zatím nějak měnit.
Chtěli by jste jako tým postoupit?
Sezóna je dlouhá a během ní se může stát cokoliv. Jestli by jsme chtěli postoupit? Myslím si, že ano. Musíme hlavně trénovat a nikoho a nic nepodcenit a tým na postup určitě máme.
Máte nějaký svůj fotbalový vzor?
Od Eura 2004 byl můj vzor Christiano Ronaldo, kterého jsem sledoval jak v Manchesteru United, tak i v Realu Madrid. Občas se mi na něm některé věci nelíbí, ale naopak na něm obdivuji jeho poctivost a to, jak fotbalu dává všechno.
U vás fungují pokuty, takže i vy se můžete "těšit" na placení?
Ano, čeká mě to na 100%. Po gratulaci to byla hned druhá zpráva, kterou jsem od spoluhráčů dostal.
O našem webu jste věděl? Co si o něm myslíte?
Sleduji ho už od začátku sezóny a je strašně super, že po jednom dni se můžu dozvědět jak všechny zápasy probíhaly. Další věc je zpopularizování nižších soutěží, což je samozřejmě jenom dobře.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho dalších úspěchů!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.