2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proseč si zajistila body až v závěru


Branky


0

Domácí Proseč byla favoritem utkání a svou roli potvrdila. Nicméně na vítězství se domácí poněkud nadřeli a tři body si zajistili až tři minuty před konce. Pojďme se podívat na to, jak zápas v Proseči probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla góly na obou stranách

Do zápasu měli lepší vstup hosté, kteří se už v 9.minutě dostali do vedení. Po chybě domácích na polovině hřiště kde přišli o balón, se do šance dostal Jiráský, který tváří v tvář gólmanu Lampárkovi nezaváhal a dokázal ho prostřelit. V 17.minutě se domácí Proseč dočkala vyrovnání po gólu Zdeňka Marka. Ten dostal krásnou centrovanou přihrávku od Jaroslava Marka a z voleje míč uklidil do branky a srovnal na 1:1. Domácí byli lepším týmem, drželi si balón na kopačkách, ale žádné výraznější šance si vytvořit nedokázali a poločas tak skončil výsledkem 1:1.

Jaroslav Marek spasil domácí tři minuty před koncem

Ve druhém poločase, stejně tak jako v tom prvním, byli lepším týmem domácí. V 55.minutě se však do šance dostali hosté, kdy se Flídr dostal po rohovém kopu k hlavičce a překonal gólmana. Bohužel pro Sruby zvládl jeden z obránců Proseče Flídrovu hlavičku na brankové čáře zastavit a gól tak z velice slibné situace nepadl. V 75.minutě se do další šance hostů dostal Dušek, gólman už byl překonaný, ale opět dobře zasáhl jeden ze stoperů a míč dokázal odkopnout. V desetiminutovce od 70. do 80.minuty zahrávali domácí hned několik standardních situací, ke kterým se stavěl Macháček. Ten ve všech případech dokázal trefit branku, ale pozorný Horyna všechny střely zlikvidoval. V 87.minutě dokázal Jaroslav Marek využít chyby stopera, který podskočil balón a směřoval s ním směrem na branku. Se svojí šancí naložil nejlépe, jak uměl a poslal domácí do vedení 2:1. Výsledek se do konce zápasu už neměnil a domácí tak v samotném strhli vedení na svoji stranu a s tím i všechny tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FK Proseč
Roman Stibůrek (trenér): Byli jsme lepším mužstvem, ale je škoda, že jsme neproměnili více šancí. Soupeř hrál to, na co měl. Přehrávali jsme je a myslím si, že jsme mohli zvítězit vyšším rozdílem.

TJ Sokol Sruby
Lukáš Simon (kapitán): Domácí byli lepším týmem, my jsme si však dokázali vypracovat dost šancí na to, abychom nějaký gól přidali. Bohužel se nám to nepovedlo a nevezeme si ani bod.



Sestavy


FK Proseč
J. Lampárek [-] - J. Volf [-] (81. F. Šplíchal [-] ) , J. Dvořák [-] , P. Macháček [-] , V. Koutný [-] - M. Vopařil [-] (71. M. Jeřábek [-] ) , J. Marek [-] , Z. Marek [-] , V. Menc [-] - T. Mareš [-] (61. M. Marek [-] ) , M. Hromádka [-]

TJ Sokol Sruby
V. Horyna [-] - M. Jiráský [-] , T. Vrabec [-] , M. Seidenglanz [-] , P. Šeda [-] (46. J. Matoušek [-] ) , L. Chadima [-] , J. Novotný [-] , L. Simon [-] , T. Dušek [-] , P. Kubík [-] (38. Š. Houdek [-] ) , R. Flídr [-]

ŽK: 31. Z. Marek , 55. T. Mareš - 52. L. Simon , 85. J. Novotný , 87. J. Matoušek .
Hráči zápasu: Z. Marek , V. Menc - V. Horyna , T. Vrabec .
Místo: Proseč. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zita Miloslav - ŠTĚPÁNEK Pavel, BLEŠA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.