Už od malička fandím Spartě, říká hráč kola Tomáš Kramný

To, že sestava kola bude našlapaná o hráče Votic bylo po výsledcích 28. kola středočeské 1.A třídy poměrně jasné. Ovšem místo pro hráče kola je pouze jedno. MY Vám tedy nyní přinášíme rozhovor se střelcem čtyř branek onoho zmiňovaného utkání. Tím hráčem je Tomáš Kramný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejdřívě bych Vám chtěl pogratulovat, jaký to je pocit?
Vždy, když člověk vyhraje, tak je to hezký pocit. Tímto děkuji všem, kteří mi dali hlas.
Nominaci do sestavy kola Vám vystřelily 4 branky do sítě vlašimské rezervy. Jak hodnotíte Váš výkon a výkon týmu v tom utkání?
V první řadě jsem rád, že jsme k zápasu přistoupili skvěle. Po dvaceti minutách bylo utkání rozhodnuté a bylo jen otázkou času, kolik gólů dáme. Svůj výkon v takovém zápase, který skončí 15:0 je asi zbytečné a těžké komentovat. Jsem rád za ty čtyři šance, které mi tým nabídl a já je proměnil. Dostal jsem se ještě do dvou brankových možností, které jsem mohl proměnit, ale bohužel.
Během jarní části sezóny se výsledky a výkony Votic zleopšily. Co si myslíte, že je tím klíčem a s jakými cíly jdete do posledních kol sezóny?
Ano, máte pravdu. Už vlastně od začátku sezóny jsme posbírali cenné body proti týmům z předních příček. Důsledkem jsou dvě razantní změny. První změnou je jiný styl hry a hlavně kvalitní zimní příprava, jejíž součástí bylo zimní soustředění v Českém Dubu. Druhá změna je pak příchod Milana Matouška, který přišel z Benešova a zaznamenal už 10 gólů a má velký podíl na záchraně mužstva. Do posledních kol jdeme vítězit a dosáhnout tak nejlepšího umístění.
Vyhrál jste už někdy takovéto individuální ocenění, nebo je to vaše premiéra?
Takové individuální ocenění v sestavě kola je moje poprvé.
Jakými kluby jste si během své cesty před Voticemi prošel?
S fotbalem jsem začínal v SK Bystřice a v roce 2014 jsem přestoupil do SK Votice.
Jakému týmu fandíte v tuzemsku a v zahraničí a co říkáte na letošní sezónu Fortuna Ligy?
Už od malička fandím Spartě a v zahraničí jsem fanouškem FC Chelsea. S výsledkem naší ligy jsem dost spokojený. Hlavně jsem rád, že až do konce sezóny se bojovalo o titul.
Tento víkend vás čeká poslední celek tabulky z Býchor. Jak toto utkání vidíte?
K tomuto utkání přistoupíme tak, jako ke každému utkání. Je jedno na jakém místě jsou. My jdeme každé utkání vyhrát a nebereme ohled na aktuální umístění. Díváme se na sebe. Situace je taková, že jsme momentálně zachránění a do zápasu půjdeme s čistou hlavou a zápas si užít a zvítězit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.