Hráč kola a rodinný typ Daniel Fajčák: Haaland by se nám v Tiché hodil!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím záložník Tiché, Daniel Fajčák. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji ke druhému vítězství v anketě o hráče kola. Co na něj říkáte?
Děkuji, je to zásluha celého týmu a samozřejmě větší radost mi dělá výhra právě z tohoto kola proti Smilovicím.
Pokud se nepletu jste druhým hráčem kola z Tiché po sobě. Čím to je, že se u Vás na hlasování vždycky tak hecnete?
Máme výborně sestavený sazebník od našeho pokladníka. První vítězství mě stálo jeden litr domácí, teď to budou dva litry.
To jsou tedy mastné penále! Každopádně o víkendu jste vstřelil branku Smilovicím. Popište gólovou situaci.
Popravdě si teď nevzpomenu, co tomu předcházelo. Myslím, že centr do vápna, kde se míč poodrážel až ke mně a přibližně z úrovně penalty jsem to propálil houfem hráčů a naštěstí to tam padlo.
Z minulého rozhovoru víme, že fotbalu se věnujete od malička. Co vás na něm nejvíce baví?
Baví mě hrát v dobré partě, kde bojujeme jeden za druhého a nestojí to pouze na jednom hráči. Pak emoce, které fotbal přináší – radost z vítězství nebo naopak vztek, zklamání z prohry. Já se snažím vždy nechat na hřišti všechno i třeba něco z osobního života, co mě štve a dostanu to ven. Fotbal je a vždy bude srdcovka.
Cítil jste to takhle vždycky nebo přišel ve Vašem životě někdy okamžik, kdy jste si říkal (ať už Vy osobně nebo Vaše okolí), že byste fotbalu nechal?
Tohle slýchávám velmi často od manželky nebo své mamky. Jsem otec tří dětí a to je obrovská zodpovědnost. Kdyby se mi stalo nějaké vážnější zranění, tak bych se o ně těžko mohl starat. Do tohoto rizika vlastně chodím každý zápas, tak doufám, že se mi to vyhne. Mě osobně to taky několikrát napadlo, ale jen kvůli rodiny, abych s nimi trávil více času. Na druhou stranu, holky mě rády vidí hrát, tak doufám, že ještě pár let budu.
Od fotbalu na chvíli pryč. Máte kromě něj (a kromě trávení času s rodinou) ještě jinou vášeň či koníček?
Nemám žádný jiný koníček, pouze fotbal. Na nic jiného ani není čas. Zaměstnání, pak práce na zahradě kolem domku a rodina.
Co považujete za váš největší životní úspěch?
Samozřejmě moje rodina, zdravé děti, to je to nejdůležitější, co může člověk v životě mít.
Budete vést Vaše děti taky ke sportu? Chcete je jako Váš táta také směřovat k fotbalu nebo necháte volbu na nich?
Určitě je budu podporovat v jakémkoliv sportu, který je bude bavit. Dcery už od mala začaly chodit do gymnastiky a atletiky. U nás v Tiché hrají taky holky v mládeži fotbal, pokud budou chtít, rád je přihlásím. Syna se budu snažit směřovat k fotbalu, to je jasné.
Otázka na odlehčení. Kdybyste si měl vybrat fotbalovou hvězdu, která by se Vám v Tiché nejvíce hodila, kdo byste vybral?
Hodil by se nám takový Erling Haaland, který by nasázel takových 30 gólů za sezónu, to by se pak dobře hrálo.
Děkuji vám za rozhovor a ať se Vám i nadále daří.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.