Letošní sezóna předčila má očekávání, přiznal v rozhovoru Dominik Kocián, hráč 23.kola 1.A třidy sk. B

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Rozhovor nám toto kolo poskytl Dominik Kocián z Tiché.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Co na něj říkáte?
Děkuji všem, co si na mě vzpomněli a dali mi hlas. Určitě mě to potěšilo a samozřejmě mě to bude něco i stát do kabiny.
Kde jste začínal s fotbalem a kdo Vás k němu přivedl?
Přivedl mě k němu taťka, který také hrál za Tichou, ale skončil dřív než jsem ho mohl vidět hrát. S fotbalem jsem začínal v Tiché už od 4 let až do žáků. Kvůli malému počtu hráčů jsme bohužel nemohli založit dorost, tak jsme přestoupili do sousedního Frenštátu pod Radhoštěm. Vydržel jsem tam do svých 17 let a přestoupil zpátky do Tiché.
Co považujete za svůj největší fotbalový úspěch?
Je jich více, ale kdybych měl vypíchnout jednu, tak to bude určitě ta mistrovská z dorostu ve Frenštátu. Rok před ní jsme hráli úplný spodek tabulky a nedařilo se nám. Naše cíle pro další rok proto nebyly žádné vysoké. Sami jsme tomu nevěřili, ale dařilo se nám a parta (i s trenérem s Zdarsou), kterou jsem měl okolo sebe byla něčím výjimečná. Vyhráli jsme díky tomu Krajský přebor. A dokonce porazili i Bílovec s naším současným trenérem Kulou. Třešničkou na dortu bylo, že jsem se stal nejlepším střelcem soutěže s 39 góly.
Vraťme se k letošní sezóně. Jak jste spokojen s letošní formou Tiché?
Letošní sezónu zatím hodnotím kladně. Měl jsem nízké očekávání vzhledem k našemu působení v 1.A třídě. Myslel jsem si, že budeme hrát spodek tabulky a našimi výkony zaostávat za ostatními. Naštěstí to tak není. Velký podíl na tom má i trenér Kula a fanoušci, kteří nás podporují při každém zápase.
Jakého nejtěžšího soupeře jste v letošní sezóně potkal?
Nejtěžší soupeř je pořád pro mě Stonava. Jsou fakt silní na míči, dobře mezi sebou rotují, takže je těžké je bránit.
V utkání s Raškovicemi jste vstřelil hattrick. Kdy se Vám to povedlo naposledy?
Hattrick jsem naposledy vstřelil ještě v 1.B třídě proti Skotnici. Už to bude určitě přes rok.
Zvlášť třetí gól byl opravdu krásný. Co vám při akci problesklo hlavou? Už jste podobný někdy vstřelil?
Asi před třemi týdny jsme to na tréninku překvapivě pilovali, a to kvůli pohárovému zápasu s Petřvaldem. Abych se přiznal, tak na tréninku mi to nevyšlo ani jednou. Neplánoval jsem, že to někdy využiju. Při zápase jsem, ale viděl, jak je gólman hodně vysoko a člověk za zkoušku nic nedá. No a vidíte, zadařilo se a mohli jsme jít slavit.
Jaké jsou cíle Tiché pro tuto sezónu?
Naše cíle jsme si před sezónou buď neřekli nebo si to nepamatuju. Ale všichni si věříme a tak nějak cítíme, že bychom to chtěli dotáhnout do nejlepší šestky.
A co plánujete po sezóně?
Po sezóně plánuju pár dolovených, jak s rodinou i přítelkyni. Už je toho za ty jarní tři měsíce dost. Člověk potřebuje vypnout a chvíli nemyslet na fotbal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.