Vždy je příjemné získat nějaké takové ocenění, říká hráč kola Petr Kaše

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Ahoj Petře, zvítězil si v anketě o nejlepšího hráče letos už podruhé, co na to říkáš?
Zdravím všechny. Samozřejmě vždy je příjemné získat nějaké takové ocenění, takže jsem určitě rád, i když se jedná pouze o „prales“. Tímto děkuji všem, co mi poslali hlas.
Máš představu, kdo pro tebe hlasoval a kdo Ti zaslal nejvíc hlasů?
Dle mých informací nejvíc hlasů naposílal Ďuri (Milan Ďurica pozn. red.), jenž mi ihned po zveřejnění výsledků telefonicky gratuloval se slovy, že ocenění je jednoznačně ve správných rukou, že nikdo jiný si ho nezasloužil tolik jako já a ještě jednou mi poděkoval, že jsem mu připravil jedinou branku zápasu. Nezapomněl opět podotknout, což dělá poměrně často, že je mu ctí hrát po mém boku. Druhým iniciátorem hlasování byl pak údajně cigánský čávo Horyna (Milan Horák pozn.), který zaúkoloval všechny své dcery a bratrance z prvního a druhého kolene, což čítalo cca 450 hlasů.
Prosím, ohodnoť váš zápas se Hodějovicemi. Jak se hrálo tobě osobně a co říkáš na výkon celého týmu?
Těžký zápas s houževnatým soupeřem na těžkém terénu se šťastným koncem pro nás. Nejvíc v něm utrpělo asi oko diváka, opravdu to nebyl hezký zápas. Osobně se mi hrálo v pohodě, ve stoperské dvojici jsme příliš práce neměli. Nemyslím si ale, že bych předvedl nějaký výjimečný výkon. V tomto případě tedy spíš platilo jednooký mezi slepými králem.
Vítězství 1:0 se nerodilo snadno. Co vám dělalo největší problémy?
Největší problémy nám dělalo asi nahrát si 3x za sebou. Poté určitě těžký terén, na to se ale v žádném případě nechci vymlouvat, ten byl pro obě mužstva stejný. Domácí hráli výborně, nedali nám nic zadarmo a navíc je podržel výtečný gólman, kterému k několika skvělým zákrokům pomohla dvakrát branková konstrukce.
V sobotu přivítáte Bavorovice. Jaký očekáváš zápas?
Malinko poodkryju karty a prozradím, že Bavorovice to budou mít malinko ulehčené, jelikož nám bude chybět hned několik hráčů, včetně mě. K dispozici nebude ani head coach a nejlepší hráč nedávného finále Okresního poháru Vany st., jenž společně s rodinou a tedy i Vanym jr. cestují do Barcelony. Tréňa by zde měl absolvovat stáž u trenéra vítěze La Ligy Xaviho, Vany ml. poté penaltový kurz, který by měl zlepšit jeho velkou slabinu. Věřím však, že máme natolik široký a kvalitní kádr, že si se všemi absencemi poradíme a tři body zůstanou doma!
Prakticky od začátku soutěže bojujete s Kamennou o první příčku a tím i postup do Okresního přeboru. Sledujete výsledky svého rivala?
Výsledky Kamenné v kabině samozřejmě sledujeme. Kluci z Kamenné mají výborné mužstvo a na čele tabulky jsou zaslouženě. Je to až s podivem, když se podívám jakou slabinu mají v brance a navíc mají v sestavě nejhoršího exekutora penalt na světe. Tímto Páťu a Hanziho zdravím.
Jak myslíš že nakonec váš souboj o první příčku dopadne?
Ač nerad, upřímně si myslím, že Kamenná si vedoucí příčku pohlídá. Kluci předvádí parádní výkony a nevidím nikoho, kdo by je ve zbývajících zápasech mohl zastavit. Pokud se tak stane, nezbývá nám, než jim pogratulovat k zaslouženému vítězství a smeknout klobouk za to, jak celou sezónu zvládli.
Bylo by pro vás velkým zklamáním, kdybyste nepostoupili a příští rok nastupovali opět ve III.třídě?
Tak zklamáním…Určitě bychom si Okresní přebor rádi zahráli, tým na to určitě máme a myslím, že jak Kamenná tak my bychom byli oživením soutěže. Rozhoduje se ale na hřišti a tam zatím na první postupovou příčku ztrácíme. Osobně doufám a věřím, že se případně najde nějaká cestička a postupovat budou dvě mužstva. Pokud ne, zkusíme to zase za rok. Pro mě osobně je důležitější než postup to, abychom si udrželi v kabině i mimo ní skvělou partu a náladu, jaká u nás panuje nyní. A abychom se fotbalem především bavili.
Provozuješ kromě fotbalu i jiný sport?
Prakticky celý život se pohybuju kolem sportu. Krom fotbalu se věnuju ještě hokejbalu, v zimě poté sálovce a futsalu.
Od fotbalu je potřeba si občas odpočinout, jak tedy trávíš čas mimo zelené trávníky?
U mě se vše točí kolem sportu. I ve svém volnu neustále vyhledávám nějaké aktivity. Rád si zajdu do fitka, zahraju tenis, zajedu na brusle na stezku…Nyní jde sport ale přeci jen malinko stranou. S přítelkyní čekáme v srpnu první mimčo, na které se oba moc těšíme a tak se ve volném čase věnuji převážně rekonstrukci našeho bytu a tak, aby bylo na den D vše připraveno. Tímto bych chtěl zároveň přítelkyni poděkovat, jak skvěle vše zvládá, zařizuje a přesto mě ve sportu podporuje a toleruje.
Něco co bys chtěl říct závěrem?
Vamos Black Oak a smrt fotbalu! Jo a zdravím do Lišova, ať se v sobotu daří!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 5. 2023 14:38
:D : D :D