ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Matyášem Cempírkem z Ledenic - 23.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz, kterým je Matyáš Cempírek z Ledenic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl zápas s Olešnicí z vašeho pohledu?
zapas s Olešnici pro mě osobně byl dost těžký, protože jsem brankař a už dlouho jsem nehrál. První půlka byla jasně naše a po prvním poločase jsme vedli 6:0. Druha půlka už začal být problém, protože jsme přestali úplne hrát a klobouk dolu Olešnici že stále tlačila. Ale na konci výhra 8:5 si myslím, že zasloužena.
Dal jste čtyři branky, popište nám je z vašeho pohledu.
První gol přišel asi 9 minut po začátku zapasu a dal jsem ho hlavou. Ironicky to byl můj první gol hlavou v cele kariéře. Druhy gol přišel chvíli na to, kdy jsem z náběhu přeloboval brankaře z poza velkého vápna. Hattrick jsem zakončil střelou z velkého vápna mezi nohy obránce a brankáře zároveň. Čtvrtý gol jsem dal z náběhu a střelou na přední tyč.
Dal jste někdy v dospělé kategorii tolik branek za jeden zápas?
Ještě ne. V Olešnici to bylo poprvé a musím říct, že to byla velká radost a nečekal bych, že se tohle vůbec muže stát.
Jaká je vaše dosavadní kariéra?
Začínal jsem v 6 letech v Dynamu, kde jsem byl do svých 14 let. Potom jsem se s rodinou odstěhoval do Francie, kde jsem 2 roky působil Paris Saint Germain Academii. Po návratu už jsem do Dynama zpátky nechtěl a dorostenecký fotbal jsem zakončil v SKP v Českých Budějovicích. A zatím poslední přestup přišel do mužů do Ledenic .
Panuje s aktuálním umístěním Ledenic ve vašem týmu spokojenost?
Z jedné strany ano, ale máme za sebou na jaře pár proher, který byly zbytečné a akorát jsme ztratili body. Chtěli jsme bojovat, ale bohužel nebylo přáno. Rádi bychom ukončili sezonu na 3 místě. Jsme tam s Roudným a Mladým jen asi o 2 body, takže šance je furt velká se na to 3 místo dostat. Takže budeme doufat a uděláme maximum, pro to, aby jsme skončili 3.
Další kolo přivítáte Sedlec, jaký zápas očekáváte?
Sedlec je na spodku tabulky, ale poslední zapas s nimi jsme zaváhali a prohráli. Nehráli vůbec špatně a do zapasu budeme muset jít na plno s nohama na zemi. Doufám, že vyhrajeme, body nutně potřebujeme, takže snad se nám to podaří. A nemyslím si, že to bude úplně lehký zapas. I klub z předposledního místa tabulky umí překvapit.
Jaký je váš nejčastější post na hřišti?
U nás v Ledenicích jsem brankařská jednička. Takže v poli úplně moc často nehraju.
Jaký je váš oblíbený tým a hráč?
Brankář: Jordan Pickford Hráč: Kevim De Bruine, Alphonso Davies Tým: PSG
Děkuji za rozhovor.
Děkuju za rozhovor a premiérovou výhru hráče kola.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.