Průběh zápasu byl nahoru dolů, říká Marek Ondráček

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Marek Ondráček, který přispěl dobrým výkonem k výhře svého týmu nad Rapoticemi B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Už při rozcvičování jsem si všiml, že hráčů Rapotic přijelo přesně 11 a sestava byla značně jiná oproti podzimní. Po prvních 5 minutách, kdy se nám podařilo vstřelit gól, jsem si myslel, že tenhle zápas bude formalita a průběh budeme určovat my. Opak se stal pravdou. Rapotice z protiútoků a z naší nedůslednosti vstřelily 3 branky a držely s námi krok. Nevím jestli se na nás podepsala únava z pátečního zápasu s Předínem, ale náš výkon byl velmi ochablý. Průběh zápasu byl nahoru dolů, ale v některých momentech jsme měli štěstí, ke konci se nám podařilo odskočit o dvě branky a 3 body jsme si nechaly doma.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Se svým herním výkonem jsem nebyl moc spokojený, popravdě se mi moc nechtělo po pátečním zápase, kde jsem nechal všechno. Ale vstřelil jsem dvě branky, které nám pomohly k vítězství. Takže někdy je lepší hrát tužku, vstřelit branky a rozhodnout zápas.
Nyní vás čeká zápas s Opatovem . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Já jsem bohužel s Opatovem na podzim nehrál, takže nevím co očekávat, ale bavil jsem se s klukama, že to byl nepříjemný soupeř a prý se mám na co těšit. Uspokojí nás jakákoliv výhra.
Jak jste zatím spokojeni se svými jarními výkony?
Je to s námi jak na houpačce. Zápasy nejvíce rozhodují naše marodky a dovolenky. V některých zápasech lepíme jedenáctku jak jen to jde a jindy jsme v plné síle a zápasy vyhráváme.
Kdo patří k největším tahounům vašeho týmu ?
Máme hodně kvalitních hráčů o které se můžeme opřít, ale asi bych zmínil bratrské duo Jeřábků a naše gólmany, kteří jsou v perfektní formě a jak naše jednička tak i dvojka jsou připraveni nás podržet v každém momentu zápasu a můžeme se na ně stoprocentně spolehnout. Tímto je oba zdravím.
Jak se připravuješ na zápasy ty osobně ?
Na zápas musím dojít minimálně hodinu předem a klidně jen tak postávat u hřiště a soustředit se na fotbal. Pár minut před zápasem si v kabině pustíme muziku a v hlavě si promítám na co se v zápase zaměřit a dodržet pokyny trenérů.
Máš nějakého oblíbeného soupeře, na jehož zápas se vždy těšíš?
Oblíbeného soupeře asi nemám, ale nejvíc jsem se těšil na zápas s Předínem, kde hrají mladí borci a zápas s nimi má šťávu.
Máš mezi soupeři nějaké kamarády?
Z aktuálních týmů, co jsou s námi v tabulce, znám pár klukům od vidění z dorostu, ale kamaráda tam žádného nemám. Těším se na příští rok pokud postoupí Dukovany B, tam pár kamarádů mám a budu se velmi těšit na tyto zápasy.
Jakou muziku posloucháš?
Úplné všechnu, nemám oblíbený žánr.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.