ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 24.kolo Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Hráčem 24. kola se stal Tomáš Holub. Hráč Peček, který vstřelil dvě branky do sítě Velimi a jednoznačně pomohl k výsledku 4:0. Rozhovor s Tomášem si můžete přečíst níže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Proti Velimi jsi vstřelil dvě branky. Můžeš nám je popsat?
První gól padl vlastně hned v 1' minutě zápasu, Štěpán Vrba hezky zatáhnul balón po lajně a dal přízemní centr, který si srazili hráči Velimi do branky, kde ještě dokázal zasáhnout golman, ale balón brankář vyrazil přímo ke mně a já dával do odkryté branky. Druhý gól byl dost podobný, opět Štěpán Vrba zatáhnul balón dal to pod sebe na vápno a já to se štěstím proměnil.
Vyhráli jste vysoko 4:0 proti týmu ze špičky tabulky. Jaké bylo utkání z tvého pohledu?
Myslím si že jsme odehráli jedno z nejlepších utkání v jarní části sezóny. Od začátku jsme hráli aktivně a až na pár situací jsme Velim do ničeho nepustili, naopak jsme si vytvářeli hodně brankových situací, ale zkušený brankář Svoboda několikrát svůj tým podržel. Musím i vyzdvihnout výkon našeho brankáře Míry Cmára, i se zraněním odchytal skvělé utkání a podržel nás.
Je ti stále teprve 21 let. Chtěl by jsi si vyzkoušet zahrát i vyšší soutěž?
Tak nějaké ambice jsou vždycky, ale v tuto chvíli jsem v Pečkách spokojený, máme zde skvělou partu kluků. Na každý zápas chodí 200-250 fanoušků, někdy i více, takže jsem ve všech směrech v Pečkách spokojený.
V Pečkách máte poměrně mladý tým. Myslíš, že s přibývajícíma zkušenostma byste příští rok mohli hrát o postup?
Myslím si že ano, pokud budou všichni hráči zdraví, což je to nejdůležitější, tak si myslím že se můžeme každý rok prát o špici tabulky.
Jak vnímáš přínos starších hráčů? Ať už na hřišti nebo v kabině.
Tak přínos starších a zkušených hráčů je skvělý, ať už je to od Davida Brunclíka nebo od Míry Mullera, je radost s nima hrát a jejich přínos jak na hřišti, tak v kabině nebo třeba v hospodě je super. Doufám že tady s námi ještě nějakou sezónu pobudou.
Máš nějaký fotbalový vzor?
Můj fotbalový vzor je Lionel Messi, už jako malý jsem ho sledoval a vždy jsem snil o tom být stejně dobrý jako on, bohužel mi tento sen nevyšel.
Hlasování jsi vyhrál s velkým náskokem. Udělal ti výsledek hlasování radost?
Určitě ano, tímto bych chtěl poděkovat Všem kteří pro mě hlasovali.
Chtěl by jsi na závěr někomu něco vzkázat?
Asi ani ne, snad jen to ať jsou všichni zdraví, a nadále se s pokorou potkáváme na fotbalových trávnících.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.