Kombinovat práci, fotbal a rodinu je někdy náročné, říká hráč kola Jiří Špán

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jirko, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?
Děkuji. Zatím nevím s čím přijde Ludva, ale zadarmo to určitě nebude (smích).
O víkendu jste remizovali s Novými Hodějovicemi. Jak bys zápas popsal?
Je to pro nás ztráta, i když zápas byl vyrovnaný, stačilo přidat druhy gól a zápas bychom měli pod kontrolou, šancí na to bylo dost. Pozitivum je, že jsme doma zase neprohráli a děláme si z toho pevnost (smích).
V dalším kole jedete do Bavorovic. Co od zápasu čekáš?
Zápas bude o nás, jak k tomu přistoupíme, hraje se v dopoledních hodinách, tak snad nebudeme ještě v polospánku a Hezi vystřelí aspoň tři góly a zápas bude v naší režii.
Jak hodnotíš dosavadní průběh soutěže?
Když vynecháme první dva týmy, kteří jsou o levé výše, i když jsme s Černým Dubem odehráli zajímavý duel a doufám, že Kamennou potrápíme (smích), tak je ten střed hodně vyrovnaný a doufám, že se ještě probijeme do horních příček.
Proti jakému týmu se ti hraje nejlépe a jaký mančaft zrovna nemusíš?
Rád hraji proti fotbalovějším týmům. Oblíbený tým nemám (smích)m nerad hraju asi v Tejně, nepamatuji si, že bychom tam vyhráli.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Tak nějak sám, vždycky sem si rád kopal (smích). Krom aktuálních Dívčic, sem pár let působil na Sedleci, kde je krásné zázemí a fajn lidi.
Jaké máš koníčky kromě fotbalu?
Velkým koníčkem je práce, která mě dost naplňuje, ale taky bere hodně času a kombinovat práci, fotbal a rodinu je někdy náročné.
Na jakém fotbalovém stadionu se ti nejvíce líbí a kam by ses chtěl podívat?
Samozřejmě na domácím stadionu za podpory pana Hanouska (smích), když k tomu přidáme, že se nám na jaře daří doma neprohrávat. Rád bych se podíval na Old Trafford a San Bernabeu, snad to někdy vyjde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.