Florian Hradečný přezdívaný hrobař se stal hráčem 25.kola okresního přeboru Frýdek-Místek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Floriane, gratulace k hráči kola. Věděl jsi o své nominaci?
Samozřejmě, že jsem o nominaci věděl a dá se říct, že už je to taková klasika, že je to hráč Metylovic.
Překvapila tě samotná nominace, popřípadě výhra hráče kola, přece jenom už je to taková ,,formalita´´ v sestavě kola hráč Metylovic = vítěz kola ?
Ano nominace mě trošku překvapila, ale podle mého názoru jsem vyhrát neměl, nemyslím si že jsem předvedl tak dobrý výkon na to abych byl hráč kola. Dá se to tak říct, že pokaždé co byl v sestavě hráč Metylovic tak to vyhrál. (smích)
Jak hodnotíš poslední zápas doma proti Nošovicím, kde sis svým výkonem zasloužil nominaci na hráče kola, přece jenom není to bodová ztráta pro vás, i když Nošovice byly minimálně vyrovnaným soupeřem a nepomohlo vám ani vyloučení hostů, kdy do tebe hráč skočil?
Zápas proti Nošovicím byl totální propadák. Šli jsme do tohoto zápasu pro 3 body, ale náš herní projev byl tragický, nedokázali jsme si nahrát a ani vytvořit skoro žádnou šanci. Hráli myslím už po druhé 10 a vůbec jsme toho nedokázali využít což je velká škoda.
Jak si se vlastně dostal do Metylovic? Máš tady něco nebo někoho co tě tam přivedlo a drží?
Do Metylovic jsem se dostal díky jednoho spoluhráče, který sháněl nové hráče a v týmu, kde jsem byl předtím mě to nebavilo, tak jsem si řekl proč ne. Taky mě k tomu přivedlo to, že kdysi tu hrál můj taťka a trénoval strejda.
Má předchozí otázka byla proto, že z kabiny na tebe slyším jako na brankáře jenom samou chválu. Není teda škoda, že chytáš zde? Přece jenom nevidíš se někde výš? Popřípadě, kde by ses rád viděl?
Tak to jsem rád, že o mě mluví tak hezky, ale nejsem tak dobrý brankář jak se o mě hodně lidí myslí. Kdybych v 16 letech nepřestal hrát úplně fotbal, tak možná bych mohl být lepší. V Metylovicích jsem rád a nechci nikde jinde, snad uděláme dobrý tým a dokážeme spolu postoupit výš.
Do branky ses prý dostal tak, že už ses nemohl dívat na to, jaké hrozné máte brankáře a od té doby, tě to chytlo, můžeš nám to nějak přiblížit jak to vlastně bylo?
Jak už jsi napsal, měli jsme špatné brankáře tak mě napadlo si koupit rukavice a jít za barák trénovat s mým kamarádem. Trenér potom viděl moji snahu, tak mě postavil do branky proti Vratimovu a předvedl jsem dobrý výkon a od té doby mě to moc baví a jsem za to rád.
No, že ti to docela šlo, tak v jednom zápase sis prý dokonce jako vášnivý čtenář snad četl noviny v brance ?
Ano je to tak. (smích) V mladších žácích ve Starém Městě jsem si v zápase proti Staříči vzal leták Kauflandu, protože zápas byl až moc nudný. (smích)
A i když si nechytal úplně od malička, získal si řadu ocenění. Můžeš nám říct, jaké to byly a nebo alespoň to největší ocenění, které si pamatuješ popřípadě, kterého si nejvíce vážíš?
Pokud to vezmu jen z fotbalu, tak jsme ve školním turnaji vybojovali bronz, ve Starém Městě jsme na turnaji bohužel vybojovali stříbrnou medaili. Ale nejvíce si cením trofeje za nejlepšího brankáře v turnaji, na tento okamžik budu vzpomínat vždy rád.
Vypadáš inteligentě, takže předpokládám, že máš nějakou školu kde si vystudoval inženýra? A prozraď nám kde pracuješ momentálně a jestli tě tvá práce naplňuje?
Vystudoval jsem střední průmyslovou školu a teď dělám teamleadera v sortingové firmě.
Baví tě i jiné sporty než fotbal? Popřípadě co děláš ve volném čase?
Pokud se dá počítat i jako pití alkoholu sport, tak v tom jsem mistr světa. (smích) Jinak mě baví například, chodím rád na hory a teď jsem si oblíbil šipky.
O tvém volném čase jsem dostal informaci z kabiny, že Rivality bar ve Frýdku-Místku je jakoby tvůj druhý domov. Kde to vůbec je a co tam takového speciálního mají, že si tam jak doma? Je to třeba i tím, že kabina prozradila, že nepohrdneš dobrým alkoholem?
Přesně tak, Rivalita bar, dá se říci je to náš druhý domov, protože tenhle bar navštěvujeme velmi často a odehrálo se tam velmi dobrých, ale i špatných vzpomínek. Tak hlavní co tam je tak dobrá, že je vícemeně bar pro mladší a hlavně máme v jukeboxu vlastní skladby, které občas zpíváme v podnapilém stavu. No tak já jsem týmový hráč, takže mi někdo nabídne tak slušnost přijmout panáka kvalitního pití. (smích)
No a nedá mi to se tě, zeptat na tvoji přezdívku hrobař? Proč Hrobař? K tvému jménu mi to nějak nesedí a jak si se k takové přezdívce vůbec dostal?
Vzniklo už dávno, když jsme si s kamarády dělali naschvály a pak ten kdo něco udělal dostal koňara. No a jednou jsem toho koňara dostal á jen tak. Tak jsem běžel za tím kamarádem, kterého jsem ale nedohnal. No a ten kamarád řekl, že utekl hrobníkovi z lopaty a od té doby se to nějak chytlo. (smích)
Určitě se musím zeptat jestli tě něco samotná nominace na hráče kola a výhra bude něco stát do kabiny?
To určitě nějaké drobné do kasy budu muset dát a určitě se to neobejde bez lahvinky.
A na závěr se tě zeptám jestli máš pro někoho nějaký vzkaz, popřípadě co by si chtěl vzkázat?
Chtěl bych hlavně vzkázat všem naším fanouškům, kteří nás podporují každý zápas jak doma tak i venku.
Já ti děkuji za rozsáhlý rozhovor, ať se ti daří jak na hřišti tak mimo něj.
Já taky děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.