Radek Abrahám: Když si vás vybere dcera majitele klubu, tak nemáte na vybranou

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče 23. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Radek Abrahám z JOKERS, kterého jsme v tomto rozhovoru vyzpovídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
S Bílým Kostelem B jste vyhráli vysoko 7:0. Na první místo ztrácíte devět bodů. Myslíte, že můžete ještě promluvit do bojů o postup nebo je to pro vás již ztracený boj?
Před sezonou byl cíl nesestoupit. Vše co se teď děje, je pro nás veliký úspěch. Myslím si, že můžeme ještě ty týmy co jsou před námi trošku postrašit. Nějaký body doufám ještě uděláme.
V posledním zápase jste vstřelil dvě branky a máte za sezónu hromadu asistencí. Co vás potěší více? Gól nebo pěkná asistence?
Vždycky jsem chtěl být ten “zabiják”, co dává góly. Ale ukázalo se, že spíše ty gólové situace dokážu vytvořit. Ale radost z toho, když dám gól já nebo můj spoluhráč, mám stejnou.
Do JOKERS jste přišel v únoru 2020 ze Žibřidic. Proč jste se rozhodl pro tento přestup?
Jo, tohle téma řeší kde kdo. Ale když si vás vybere dcera majitele klubu, tak člověk nemá na vybranou (smích). Ne rozhodně si dělám srandu. Když jsem nad tím tak přemýšlel, tak toho bylo víc. Zranění, práce, stěhování a spoustu dalších věcí.
V kolika letech jste začal hrát fotbal a kdo vás k němu přivedl?
Fotbalem žiju, dá se říct, odmalička. Den co den jsem chodil s kamošema na hřiště u paneláku. Takže můžu poděkovat kamarádům.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Když jsem byl malý, tak můj vzor byl Pavel Nedvěd.
Kterému týmu fandíte?
Není tajemstvím, že můj oblíbeny tým je Manchester United.
Jaký je váš největší sportovní zážitek?
Můj největší sportovní zážitek je asi vyřazení prvoligových Démonů z České Lípy ve futsalovém zápase, kde nastupuji za tým Liberecké gazely.
Máte nějaký koníček mimo fotbal?
Moje koníčky jsou futsal, rodina a jakákoliv sportovní aktivita. Tedy až na hokej.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.