Závěr zimní přípravy se nám nezdařil podle našich představ, říká Jiří Slatinský

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jiří Slatinský z Hrotovic, který pomohl svým výkonem k výhře nad Lipníkem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jirko, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se, jaký byl zápas z tvého pohledu?
Moc děkuji. Do Lipníku jsme odjížděli s velkým respektem, jelikož domácí na nás v tabulce ztráceli pouhý bod. Někteří moji spoluhráči hráli anglický týden, ale přesto jsme si přijeli pro tři body. Soupeř nastoupil s hodně omlazenou sestavou a nutno uznat, že v některých pasážích utkání hráli domácí s větším nasazením. O přestávce jsem spoluhráče v kabině hecoval, jelikož hned po zápase jsme jeli na narozeninovou oslavu Michala Svobody a nechtěl jsem, aby nám zkazila náladu ztráta bodů. Vítězství jsme si jednoznačně zasloužili.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Co se týče mého výkonu, tak spokojený nejsem. Zraněné koleno mi nedovolí trénovat, tudíž vidím hlavně svoje rezervy a nezbývá mi než spoléhat na své spoluhráče v obraně. V tomto utkání mi opět nejvíc pomohli moji bývalí žáci Filip Pekárek a Tomáš Hadraba, kterým jsem byl třídním učitelem.
Nyní vás čeká zápas s Horním Újezdem. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Jelikož jsme jediný tým, který dokázal Horní Újezd v podzimní části soutěže porazit, budou nám chtít porážku určitě oplatit. Otázkou je, jestli by nám jeden bod stačil v honbě za třetím místem v tabulce. Určitě chceme vyhrát!
Jak jste zatím spokojeni se svými jarními výkony?
Závěr zimní přípravy se nám nezdařil podle našich představ a s tím určitě souvisel i náš špatný vstup do jarní části soutěže. Věřím, že vítězství proti Hornímu Újezdu by nás nakoplo, abychom během posledního měsíce udrželi třetí místo v tabulce
Kdo patří nyní k největším tahounům vašeho týmu?
Tak určitě je to náš kapitán Jan Votava, kterého si každý zápas dobírám a nenechám na něm niť suchou.
Jak se připravuješ na zápasy ty osobně?
Připravuji se hlavně po zdravotní stránce tak, abych vůbec mohl nastoupit do zápasu. Posledních deset let mám neustále nějaké bolístky, která souvisí i s věkem.
Máš nějakého oblíbeného soupeře, na jehož zápas se vždy těšíš?
Těším se na každý zápas. Ve většině týmů jsou hráči, se kterými se znám nebo jim dokonce i fandím a hecuji se s nimi. V nejbližším utkání se asi nejvíc těším na Mirka Řezáče, s kterým jsem hrával ještě v mládí.
Jakou muziku posloucháš?
Poslouchám všechno od šedesátek přes Queeny až po Pokáče.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.