Gustav Bujok: Věřím, že boj o záchranu se nás brzy přestane týkat

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Čkyňský Gustav Bujok, který se řadí mezi nejnebezpečnější hráče týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vy nechodíte hrát jen I.A třídu, ale i za béčko Čkyně, naposledy jste v okresním přeboru dal dva góly. To vám jeden zápas za víkend nestačí?
Vždy jsem chodil hrát dva zápasy za víkend, takže jsem zvyklý. Teď když to zdraví dovolí tak se snažím chodit co nejvíce.
Jak funguje prolínání áčka a béčka ve Čkyni?
Dobře, kluci z lavičky áčka chodí za béčko. V áčku nemáme žádné zákazy, což je super. Á tým sahá do rezervy při větším množství zraněných hráčů a třeba minulé jaro bychom bez béčka ani neodehráli.
Váš trenér si po posledním zápase trochu posteskl nad absencemi v sestavě, a to nejen ze zdravotních důvodů… Jaká panuje ve Čkyni atmosféra, když spadla na 12. pozici?
Ano, poslední zápas pár kluků nemohlo kvůli osobním nebo pracovním důvodům, což v kombinaci s naší marodkou trenéra nepotěšilo. Nicméně i přes výsledkové nezdary myslím, že v kabině máme dobrou náladu a držíme spolu.
Patříte v 31 letech k nejzkušenějším hráčům v sestavě. Jste hráčem, která si nebojí vzít v kabině slovo?
Tahle role za mě není úplně o věku, ale spíše o povaze hráče. Slovo v kabině jsem si bral i když jsem byl mladší a s bojem o záchranu mám zkušenosti jak z Vacova, tak ze Žichovic, takže s tím vzít si slovo nemám úplně problém.
Jak věříte Čkyni v závěru soutěže?
Věřím, že se nám konečně začne dařit a boje o záchranu se nás brzo přestanou týkat. Máme dobrý tým, který je schopný hrát s každým, teď to jen musíme potvrdit výsledky.
V sezóně jste dal v A třídě pět branek. Mohlo jich být více?
Mělo jich být víc. Moje produktivita, hlavně v podzimní části soutěže, je příčinou toho, že jsme v této části tabulky. Nicméně zbývá ještě pár zápasů k tomu statistiky zlepšit.
Loni vám jedna vaše branka vynesla popularitu, když jste se trefil na hřišti Plané parádní nákopem z poloviny hřiště. Jak jste si to užil? Zkoušíte to ještě takto?
Moc jsem si to neužil. Bylo to celkem drahé a musel jsem dávat poměrně dost rozhovorů, což mě moc netěšilo.
Zkoušíte to ještě takto?
Koukám, jestli je gólman vysoko a párkrát jsem to i zkusil, ale už jen třeba z pětatřiceti metrů. (úsměv)
Koho tipujete na postup do krajského přeboru?
Po poslední zkušenosti musím říct Mirovice, jsou dobře organizované a mají dobrý tým, takže si myslím, že už moc bodů neztratí.
V dalším zápase hrajete s Blatnou. Jaký zápas čekáte, na co si dát pozor?
Jelikož hrajeme doma, tak musíme před našimi skvělými fanoušky předvést poctivý a pracovitý výkon. Věřím, že soupeři nebude vyhovovat terén a naše houževnatost. Nicméně si musíme dávat pozor, abychom šli do zápasu dobře nastaveni a také na hloupé chyby, které nás sráží. Ale věřím, že zapas zvládneme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.