Výhra v anketě patří mezi mé 3 největší fotbalové úspěchy, říká Robin Müller.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! A vítězem se stal Robin Müller. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulujeme k výhře. Mohl byste se nám na začátek představit?
Jmenuji se Robin Müller, je mi 35 let. S fotbalem jsem začínal v šesti letech v rodném Jevíčku, kde jsem hrál do svých deseti let, poté jsem přestoupil do Boskovic a působil do sedmnácti let, další moje fotbalová štace byla FC Petra Drnovice, kde jsem hrál dva roky první dorosteneckou ligu. V roce 2007 jsem se vrátil zpět do Boskovic, kde s nějakými přestávkami působím do dnes, samozřejmě dnes už Boskovice/Letovice.
Jak dlouho je fotbal vaší vášní a co byste řekl že je váš největší úspěch?
Fotbal je pro mě Vášní od mého prvního tréninku v Jevíčku, takže už skoro třicet let. Za moje největší fotbalové úspěchy považuji, rozhodně účinkování v dorostenecké lize, kde jsem projel celou republiku a podíval se na spoustu zajímavých fotbalových míst ,potom zápas třetího kola Národního poháru, kdy jsem hrál v dresu Boskovického A mužstva proti Baníku Ostrava před fantastickou 2 a půl tisícovou kulisou a do třetice vítězství ve vaší anketě hráč kola.
Jste kapitánem mužstva, máte na starosti v kabině i muziku, nebo se o ni stará někdo jiný?
Rád bych dodal, že jsem pouze zastupující kapitán, protože u nás je kapitán číslo jedna Petr Stria, musím se přiznat, že se opravdu snažím v kabině ovládat muziku, ale občas se můj repertoár neshoduje s názorem ostatních, takže se jednoduše střídáme.
Kdo byl, nebo stále je váš fotbalový vzor?
Jednoznačně Pavel Nedvěd.
Máte nějakou předzápasovou rutinu?
V mém věku už žádnou rutinu nemám, jen se snažím korigovat stravu a nadměrný předzápasový pohyb.
Poslední dobou se vám daří, jaký je klíč k úspěchu?
Můj výkon roste s výkonem celého mužstva, což je základ úspěchu, já se jen snažím v zápase předat zkušenosti, které jsem za svou fotbalovou kariéru nasbíral, takže za svoje výkony děkuji celému týmu.
Chtěli byste postupovat zpět do I.B třídy?
Upřímně v klubu zatím nikdo otázku 1.B třídy neřeší, soustředíme se na každý zápas, že ho chceme zvládnout jak nejlépe umíme a můžeme zvládnout a na co to bude stačit po posledním kole? Uvidíme. Naše priorita je dávat možnost mladým dorostencům se začlenit do mužského fotbalu a ulehčit jim tak přechod, třeba i do A mužstva, ale to už záleží jen a jen na nich.
Sledujete naši stránku a popřípadě jaký máte názor na medializaci i nižších soutěží?
Vaši stránku sleduji, upozornil mě na to můj syn kterého bych chtěl tímto způsobem pozdravit a poděkovat, je v těchto oblastech mnohem víc zběhlejší. Rozhodně Vás budu podporovat, protože si myslím, že je důležité, aby lidé o nižších soutěžích taky věděli

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.