HISENSE hráč 20. kola Petr Žák - myslím si, že do budoucna by Leštině krajská soutěž slušela

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče 20. kola a kdo se stal vítězem? Tím se stal útočník týmu TJ Sokol Leština, Petr Žák. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratuluji k výhře v anketě hráč kola. Co na to říkáš? Kdy ses dozvěděl o našem webu a líbí se ti články ze soutěže?
Ahoj díky a zároveň všem děkuji za hlas vážím si toho. O webu jsem se dozvěděl od kluků v kabině a hned jsem začal sledovat.. Články ze soutěže jsou super jen tak dál. Je dobré když se tomu někdo takhle věnuje.
Jaké byly cíle na jaro? Aktuálně jste na vlně vítězství a zaostáváte už pouze bod za Juventus Mohelnice. Věřili jste před začátkem jara, že byste mohli bojovat o první místo v tabulce? A je ve hře postup do krajské soutěže?
Náš cíl bylo umístění v horní pětce tabulky, což se nám daří a držíme si krásné druhé místo, právě jeden bod za prvním Juventusem. Ještě nás čekají těžké zápasy, takže těžko říct jak vše dopadne.. Ještě je čas, ale myslím si, že do budoucna by Leštině krajská soutěž slušela.
Teď pojďme k zápasu, co jste odehráli o víkendu. Doma jste porazili Sokol Jestřebí, jak hodnotíš zápas? Jinak vaše utkání sledovalo podle údajů 190 diváků, což je na poměry okresního přeboru více než slušné číslo.
Zápas proti Jestřebí hodnotím pozitivně, protože se nám povedlo vyhrát a získat důležité tři body. Za diváky jsme velice rádi, jelikož ten fotbal hrajeme právě pro ně
V utkání jsi gólem přispěl k výhře, jak jsi spokojen se svým výkonem v zápase? Jinak to byla tvoje třináctá branka v soutěži, máš nějaké osobní ambice v tabulce střelců, kde se aktuálně nacházíš v top 10?
Za tento gól jsem osobně velmi rád a kdo ho viděl, snad mi dá i za pravdu. Největší radost však mám z toho že se nám daří a v kabině je dobrá nálada. Se svým výkonem už tak spokojený nejsem, protože vždy to může být ještě lepší. Osobní ambice momentálně nemám žádné. Vždy jsem rád, když mohu týmu nějak přispět gólem, asistencí nebo výkonem a společně zvítězit.
V dalším kole se představíte na hřišti Petrova, který hraje na jaře opravdu dobře, prohrál akorát s rezervou Šumperku, ale v posledním utkání porazil také ve výborné formě hrající Bratrušov. Jaký průběh zápasu očekáváš a s čím půjdete do utkání?
V dalším kole víme, že nás čeká těžký a náročný zápas na hřišti Petrova, kde se nám moc nedaří, tak se to pokusíme zlomit. Zápas vždy začíná 0:0 a do utkání půjdeme s tím, že nemusíme, ale budeme chtít vyhrát a získat tři body.
Ondřej Krč z týmu Petrova, který skončil v anketě hráč kola na druhém místě za tebou, mi prozradil, že jste kamarádi a společně jezdíte na zápasy Baníku. Probíhá nějaké hecování před zápasem kde nastoupíte proti sobě?
S Ondrou se známe dobře a byl to právě on kdo mi psal, že se nacházíme v sestavě kola. Na zápas se oba těšíme. Hecujeme se a podle výsledku jsem mu slíbil, že po zápase dáme nějaký to pivko. Tímto ho zdravím a BP!!!
Kdy a kde jsi začal s fotbalem a kdo tě k němu přivedl?
S fotbalem jsem začal cca v pěti letech v Celtik Parku v Líbivé, odkud jsem následně přestoupil do Mohelnice a vždy mě k němu vedl můj dědeček z Líbivé, kterému teď posílám pozdrav tam nahoru.
Kdo je ve vašem týmu největší vtipálek a kdo největší bordelář?
Vtipálků tam máme v kabině více, ale největší asi Kája Bartošík, Tomáš Jurenka, někdy i já zaperlím a Majstro, který je zároveň i ten největší bordelář. Promiň Majstri. (smích)
Komu budeš fandit na vítězství v lize mistrů a komu v české lize?
Jelikož se v ani jednom nenachází mé oblíbené kluby (Liverpool FC a FC Baník Ostrava ), tak budu fandit dobrému fotbalu.
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity?
Rodina, nejvíc volného času teď trávím s přítelkyní Míšou a věnujeme se (hlavně Míša) naší čtyřměsíční dceři Amálce, kterou moc milujeme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.