Hlavní je dohrát tuto sezónu se ctí. Co bude dál se uvidí...

Minulé kolo nám s přehledem vyhrál obránce Slovácka C -  Michal Petrucha. Co všechno nám prozradil ? Zeptali jsme se ho na pár otázek. Bývalý hráč mládežnických kategorií Slovácka nám je odpověděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím tě. Minulé kolo si vyhrál hlasování v sestavě kola. Znáš trošku náš web fotbalunas.cz?
Ahoj. Ano váš web znám
Sestavu si vyhrál i přesto, že Slovácko neuspělo. Tvůj spoluhráč Feriis vás však chválil za dobrý a bojovný výkon. Jak by si zápas zhodnotil ty?
Zápas byl dobrý a kluci ho odmakali. Domácí první poločas měli převahu. Druhý poločas byl vyrovnaný. Bohužel jsme neproměnili šance a když jo, tak to byl 3 krát ofsajd. Podle mě však minimálně jeden nebyl a to přiznali i domácí fanoušci. V téhle soutěže je pouze jeden delegovaný rozhodčí a to udělá svoje. Zápasu by více seděla remíza.
Prý vás od začátku sezóny trápí marodka. Dá problém vůbec někdy složit celou jedenáctku?
Ano je to tak. Spousta kluků je zraněných nebo mají jiné povinnosti. Ano to určitě dá, proto Feriis oslovil i mě, abych šel po 2 letech zkusit zase fotbal a občas pomohl když je málo lidí.
Hrají u vás někdy i kluci z béčka?
Občas třeba jeden dojde, když zrovna Béčko nehraje nebo není tolik vytížený.
Váš klub prý nemá žádného předsedu mužstva a hráči si veškeré věci řeší sami. Je to pravda?
Ano. Kluci si všechno vesměs řeší sami mezi sebou. O zbytek se postará Feriis. Myslím tím tréninky a jiné důležité věci.
Co čekáš od příštího zápasu, ve kterém nastoupíte proti Nezdenicím?
Přiznám se, že nevím co čekat. Kluby v téhle soutěži moc neznám. Jediné co vím, tak že jsou druzí. Mohl by to být tedy zajímavý zápas a doufám, že nás bude víc a porveme se o 3 body.
Hrával si v nižších kategoriích Slovácka, že? Kam až si to dotáhl a na jakém postu si nastupoval?
Ano. Do Slovácka jsem došel v roce 2010 a skončil v roce 2016 v kategorii Slovácko B/U21, kde jsem odehrál 2 sezóny. Tehdy jsme byli jeden tým na 2 soutěže. Hrával jsem na postu stopera případně levého obránce.
Na závěr bych se tě zeptal, jak to vidíš s týmem na příští sezónu?
Příští sezónu? Těžko říct... Zatím nikdo nic neví. Co a jak bude je ve hvězdách. Hlavní a nejdůležitější je dohrát tuto sezónu se ctí a pak se uvidí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.