Fotbal je pro mě zábava a odreagování, říká hráč kola Pavel Hezoučký

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hezi, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Budeš muset vložit něco do kasy?
Děkuju. Do kasy určitě něco málo cinkne, aspoň bude Ludva spokojenej (smích).
O víkendu jste vyhráli s Kameňákem. Jak bys zápas popsal?
Zápas se pro nás rodil dobře, rychle to bylo 3:0. Pak ale přišlo až možná zbytečný uspokojení a soupeř toho využil na 3:1 do kabin. Po přestávce přišla rychlá červená a gól na 2:3, což si myslím že nás naopak semknulo a vyhecovalo nás to. Zbytek zápasu to vypadalo spíš jako taková přetahovaná o každej míč, ale díky bohu s dobrým koncem a třemi body.
Vstřelil jsi čtyři branky. Která tvá branka byla nejhezčí? Můžeš nám ji popsat?
Asi paradoxně gól z penalty na 1:0 (smích) možná ještě gól na 4:2, kdy Vláďa Valentů výborně vyjel přes hráče s míčem a posunul mi to na střelu, já už jen vystřelil (smích) jinak Kameňáku chytal klučina, který normálně hraje v útoku, takže to bylo znát.
V příštím kole jedete do Mokrého. Jaký tipuješ zápas?
Zápas to snad bude dobrej. Nevyhneme se asi absencím některých hráčů, takže bude důležitý to dobře poskládat a možná až trošku neskromně věřím ve výhru.
Na jaře se vám zatím daří a přibližujete se třetímu místu. Čemu to přičítáš?
Je pravda, že se tlačíme nahoru a to třetí místo už vyhlížíme i střízlivejma očima. Ta druhá stránka je, že to tak má dalších třeba pět týmů kolem nás stejně (smích). Zásluhy na tom máme asi všichni, počínaje vedení, trenérů, hráče a hospodskýho, kterej vyměnil Platan za Plzeň (smích). Všichni šlapeme a snažíme se tomu dát maximum ať už na tréninku nebo v zápase, pak ten ukazatel přijde sám.
Jaký je tvůj oblíbený tým?
Nikdy jsem neměl jeden konkrétní tým, kterýmu jsem fandil nějak víc, když byl ještě Messi v Barceloně, tak asi Barceloně. Pak moje sympatie má ještě Machester City.
Máš oblíbeného hráče?
Leo Messi a Jiří Špán kapitán.
Máš oblíbeného hráče?
Fotbal je pro mě zábava, odreagování. K tomu dobrá parta, po zápase nějaký to zrzavý štěstí a jsem vždycky spokojenej (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.