I já sám na sebe mám vysoké nároky, co se předvedeného výkonu týká, říká hráč 19.kola Krajského přeboru Vysočiny - Luboš Dvořák | Krajský přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Luboš Dvořák hrající za Chotěboř. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste tedy zhodnotil zápas z vašeho pohledu?
Očekávali jsme těžké utkání proti soupeři z horní poloviny tabulky, zároveň jsme, ale chtěli potvrdit naší formu na jaře a doma vyhrát. Ze začátku utkání, si myslím, bylo znát, že se seznamujeme s terénem, protože jsme na přírodní trávě v Chotěboři byli letos poprvé. Soupeř hrál celé utkání, tak jak jsme očekávali. Byli zatažený a čekali na každou naší chybu, kterou se snažili potrestat rychlým brejkem. V úvodu utkání jsme přečkali jednu vyloženou příležitost soupeře, ale bohužel jsme si nepohlídali roh a prohrávali jsme 1:0. Přibližně od poloviny 1. poločasu, si myslím, že jsme byli lepším týmem a v závěru poločasu se nám podařilo vyrovnat. Skvěle nám poté vyšel nástup do 2. půle, kdy jsme na soupeře nalezli, dobře ho napadali a vytvořili si převahu, která byla korunována gólem na 2:1. Bohužel z jedné střely na branku soupeře ve 2. půli jsme inkasovali branku - nutno dodat, že výstavní. Tato situace nás však nepoložila a v závěru utkání jsme byli za svojí aktivitu odměněni vítěznou brankou.
Jak byste zhodnotil Váš výkon?
Asi hodně podobně, jako ten týmový. Prvních 15 minut jsem se pořádně nedostal k míči a nebyl jsem tedy ve hře. Od inkasované branky, si myslím, že šel můj výkon nahoru. Ke konci poločasu se mi povedlo vstřelit branku, což mě povzbudilo do druhé půle, ve které jsme poté dominovali, byli hodně na míči a já se přimotal k oběma vstřeleným brankám.
Máte daný svůj post nebo to střídáte?
Mám svůj post. Hraji středního záložníka, spíše ofenzivnějšího.
Své místo v základní sestavě máte jisté nebo si ho musíte zasloužit?
Každý v týmu si musí své místo zasloužit. V týmu jsem jeden ze služebně nejstarších hráčů a tak se ode mě očekává, že budu podávat dobré výkony a i já sám na sebe mám vysoké nároky, co se předvedeného výkonu týká. Pokud by se mi nedařilo, pak musí hrát někdo jiný s lepší formou, aby měl tým co největší šanci na výhru.
Jak jste se k fotbalu dostal?
K fotbalu mě přivedli rodiče. Začínal jsem s fotbalem ve čtyřech letech v Chotěboři a od té doby hraji za místní FC.
Máte nějaké cíle?
Žádné velké cíle nemám. Chci se fotbalem bavit. Jelikož to nemám časově úplně jednoduché, tak si chci užít každý trénink a zápas, který stíhám. Samozřejmě chci, abychom vyhrávali, protože pak je v týmu výborná nálada a hlavně kvůli té partě a náladě ten fotbal ještě pořád hraji.
Jaké jsou Vaše další záliby?
Hraji ještě lední hokej v Chotěboři a jelikož jsem zároveň i trenér ledního hokeje, tak moje největší záliba už od mala je sport.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.