ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 21.kolo Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Hráčem 21.kola se stává Jan Kamlach. Záložník týmu AFK Semice pomohl svému týmu brankou a dvěmi asistencemi porazit Pečky. Honza pojal rozhovor po svém a Vy si teď jeho odpovědi na naše otázky můžete přečíst.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, vstřelil si branku do sítě Peček a další dvě jsi připravil, mohl by jsi nám tyto situace popsat?
Králíček (Štěpán Jareš) mě nádhernou přihrávkou za obranu poslal do úniku. Běžel jsem prakticky sám na bránu, zasekl jsem si ve vápně dobíhajícího beka a bylo to 1:0. Kopu naše standartky, takže na druhý gól jsem přihrál z rohu, Nazar to krásně trefil z voleje na přední tyči, třetí gól zase standartka, přímák asi z třiceti, tentokrát jsem našel našeho nejlepšího hlavičkáře (a taky tanečníka) Štěpána Břízu.
Jaké bylo utkání v Pečkách z tvého pohledu?
Hrozně jsme je přejeli. Semickej válec v plný parádě. Samozřejmě nadsázka, ale jen trochu, hrajeme teď fakt dobře.
Hrál jsi vyšší soutěže a je vidět, že B třída ti je malá. Máš ambice si zahrát ještě vyšší soutěž?
Chtěl jsem jít teď na jaře do Turnova, ale právě co se týče těch ambicí, tak fotbal není ta nejvyšší priorita, to je pro mě podnikání, potřebuju se mu teď pořádně věnovat, takže jsem to nakonec odřekl a zůstal "doma" v Semicích. Ve výsledku jsem za to rád, protože si to teď na jaře skvěle sedlo, jak týmu, tak mně se daří, v kabině je sranda, padá hodně flašek rumu po zápasech, taková fotbalová idylka.
Při oslavách gólů děláš z prstů na ruce srdíčka. Komu srdíčka posíláš?
Hlavně trenérovi Oťasovi. A někdy i fanouškům, teda spíš fanynkám.
Prosadil jsi se v pěti utkáních v řadě. Povedlo se ti tohle už někdy?
Nepamatuju si to, myslím, že v dorostu se mi to naposledy povedlo. Těší mě to o to víc, že jsem k tomu přidal asi 8 asistencí, takže pomáhám týmu i tím.
Z pěti možných nominací jsi se do sestavy kola dostal hned čtyřikrát. To ukazuje, že jsi opravdovým tahounem Semic. Cítíš se jako ten, kdo by tým měl táhnout?
Určitě jo, fotbalem od mala žiju, hrál jsem léta divizi a jsem teď v nejlepším fotbalovém věku, takže to vnímám jako svou roli v týmu a vyhovuje mi to tak. Mám volnost, co se týče pozice na hřišti, takže se můžu neustále zapojovat do hry, do obrany tolik nemusím, díky tomu mám dost energie na útočení a napadání. Kluci mě tak taky berou, to je pro mě hlavní, že mi i vychází vstříc, toho si moc vážím. Těžko se tyhle věci měří, ale po stránce týmovosti, toho jak táhneme za jeden provaz a podporujeme se, jsme na tom možná nejlíp v soutěži.
Na jaře diváci vybrali pět hráčů kola. Ty jsi po Vavrouškovi a Šimkovi třetím ze Semic. To je pro Semice skvělá vizitka nemyslíš?
Tak jako jakákoli anketa to má jen z části vypovídající hodnotu. Každopádně moc děkuju našim fanouškům a v tomhle případě i mým přátelům na sockách za podporu a hlasy. Už když jsem byl malý kluk, snil jsem o tom, že dám jednou rozhovor pro fotbalunas.cz a konečně se mi to splnilo! Aby to nevyznělo, že znevažuju tento skvělý záměr, chci poděkovat za to, co fotbalunas.cz dělá pro amatérský fotbal. Zaslouží to za mě určitě uznání a baví mě to, co děláte.
V neděli přivítáte doma Jíkev. Co očekáváš od toho utkání?
Klasika, Semickej válec, dáme jim bůra a půjdem na ruma.
Chtěl by jsi na závěr divákům něco vzkázat?
Když už mám teda takhle něco vzkázat, tak přestanu s kravinama a řeknu něco od srdce, co cítím, že má smysl říct a může někoho pozitivně ovlivnit... Myslete na vděčnost za každý další den, kdy si můžete dopřát krásu života, ať už v podobě toho, že si zajdete na fotbal nebo cokoli jiného, co vám dělá radost. Život je dar.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.