ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 20.kolo Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Hráčem 20.kola se stává Dominik Šimek. Hráč týmu AFK Semice vstřelil vítěznou trefu svého týmu na půdě Zelenče. Po Filipu Vavrouškovi se stává druhým hráčem Semic, který na jaře vyhrál anketu o hráče kola. Rozhovor s Dominikem si můžete přečíst níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dominiku, soutěžní branku jsi vstřelil poprvé od začátku října. Jak velká byla radost po tak dlouhé době?
Jelikož nepatřím mezi střelce našeho týmu, tak radost určitě byla, ale stejně bych se radoval kdyby dal gól kdokoliv jiný z týmu.
Mohl by jsi nám trošku podrobněji popsat svojí branku?
Jan Kamlach poslal přetažený balón z pravé strany do vápna, ten propadl a dostal se až k Filipovi Vavrouškovi a ten pohotově odcentroval zpět. Na zadní tyči jsem se ocitl úplně sám a tak jsem neváhal a z první to zkusil a ono to vyšlo.
Jaké bylo utkání v Zelenči z tvého pohledu?
Tak určitě se hraje mnohem lépe, když se nám podaří hnedka z kraje zápasu vstřelit branku. Tým Zelenče byl zatím jeden z nejlepších proti kterému jsme nastoupili. Druhý poločas jsem bohužel sledoval z lavičky. Kluci byli důslední v obraně a makali jeden za druhého, soupeře tak nepustili do žádné velké šance. Musím pochválit celý tým.
Vedoucí týmu pan Čepelka před startem jarní části řekl, že vzhledem k zraněním a nemocím byla zimní příprava špatná a cíl pro Semice bude záchrana. Teď ztrácíte 5 bodů na první místo. Jaké cíle máte nyní?
Příprava je náš každoroční problém, sotva se scházíme. Cíle jsou jasné, získat co nejvíce bodů a posunout se o nějaké to místo výš.
Na jaře jste ještě neprohráli. S jakým cílem pojedete o víkendu do Peček a co od zápasu očekáváš?
Tým Peček doma hraje dobrý fotbal. Mají tam dost hlučné fanoušky, což určitě napomáhá domácím a nepřidává hostům. Od zápasu očekávám kvalitní utkání a věřím, že prodloužíme naší sérii bez porážky.
Jsi druhým hráčem kola z kádru Semic. Co na to říká pokladník v kabině?
Pokladník se zatím nevyjádřil, uvidíme s čím přijde, ale o něčem to svědčí, když se tam hráči ze Semic dostávají téměř každý zápas.
Udělal ti výsledek hlasování radost?
Radost z toho určitě mám, ale nějak si to neberu. Jsem hlavně rád, že se nám daří jako celku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.