ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Hráčem 19.kola se stává David Šveřepa. Mladý útočník Slavoje Vrdy, který i přes nízký věk táhne střelecky a s kapitánskou páskou na ruce svůj tým k vysněnému prvnímu místu v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ve Vykáni jste doháněli manko a v nastaveném čase jste strhli vítězství na svou stranu. Jaké to bylo utkání z tvého pohledu?
Nebyl moc dobrý terén. V prvním poločase se nám nehrálo moc dobře, ale pořád jsme věřili, že to otočíme na naší stranu, protože máme většinou druhé poločasy lepší. Vrátil se nám Patrik Růžička a s Vojtou Semerádem si myslím, že to bude nejlepší stoperská dvojice v B třídě a doufám, že i v A třídě.
Proměnil jsi dva pokutové kopy. Bereš na sebe rád tuto zodpovědnost a prozradíš jestli máš vybrané místo, kam míč pošleš nebo čekáš do poslední chvíle co udělá brankář?
Ano určitě rád kopu penalty. Většinou míč kopu na levou stranu a pořád to vychází.
Před startem jarní části jsi nám prozradil, že by jsi chtěl dát přes třicet branek. Změnilo se po třech odehraných kolech něco nebo stále platí meta třiceti branek?
Teď nejsem se svými výkony spokojený. Doufám, že moje výkony budou lepší a lepší, ale stále bych chtěl dosáhnout třiceti branek.
První tři jarní kola jste měli papírově nejtěžší možný los. Je z tvého pohledu zisk šesti bodů dostačující? Dalo se z těchto utkání vytěžit bodů více?
Jsem spokojený. Měli jsme za mě tři nejlepší týmy. Velká škoda, že jsme s Velimí neudělali ani bod, ale Velim má mladý a běhavý tým. Asi jediný tým, který nás dokázal přeběhat, takže za mě důležitých 6 bodů.
Dalo by se říct, že by vás teď mohli čekat lehčí soupeři. Cítíš, že teď je velká šance získávat body do bojů o první místo?
Určitě chceme co nejvíce bodů a myslím si, že to na první místo dotáhneme.
V sobotu do Vrdů přijede Městec Králové. Městec o víkendu nasázel sedm branek Pátku. Co očekáváš od tohoto utkání?
Mají nové zkušené hráče. Je to asi poslední tým co by nás mohl hodně trápit. Já doufám, že budeme bojovat až do konce a urveme tři body.
V hlasování jsi měl velikou podporu. Chtěl by jsi svým podporovatelům něco vzkázat?
Ano, určitě bych chtěl poděkovat všem lidem co mi dali hlas. Jsem rád, že mě podporují, ale největší díky patří rodině, která mě podporuje už od mala.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.