Hana Rose Štěpánová

Reportáž

FOTO: Tři penalty a přerušená dominance na domácí půdě, Vítkovice si po výborném výkonu odváží tři body

V 8. Kole přivítal Petřvald na Moravě na domácí půdě MFK Vítkovice. Favoritem utkání byli jednoznačně domácí, kteří na své půdě do tohoto zápasu ještě neinkasovali a tak se dalo čekat v celku vyrovnané utkání. Vstup vyšel Vítkovicím skvěle už po pár minutách otevřely skóre a na to pak navázaly celkově velmi povedeným prvním poločasem. Ve druhé půli šlo vidět, že se Vítkovice už pomalu šetřily na úterní utkání Mol cupu a za velkého náskoku tedy už víceméně bránily. Petřvald sice ve druhé půli předváděl lepší hru, jenomže to tentokráte nestačilo. 

Reportáž

FOTO: Smolný vlastní gól podtrhl smůlu Šilheřovic

Penalta, vlastní gól, to byl poločas, na který by nejraději šilheřovičtí zapomněli. Ve 3. Kole přivítala rezerva Hlubiny na domácí půdě Šilheřovice. Hlubina měla po prohře s Hatí co napravovat, což se jí v tomto utkání povedlo, přestože v úvodu byl výkon Unie nemastný, neslaný.

Reportáž

FOTO: Chrašč zapsal dvě branky a pomohl k výhře Jižanů

V úvodním kole přivítala Ostrava Jih na domácím hřišti Hrabovou. Opatrný start přinesl první branku až po půl hodině hry a do samotného závěru jižané drželi vedení. Ve druhé půli se jižané mohli hned prosadit, ale to se jim nepovedlo, ale nakonec i přesto slavili vítězství