Magdalena Peerová

Reportáž

FOTO: Zásmuky vezou výhru z Býchor! Milner dal dva góly

Utkání začalo aktivním tlakem hostů, kteří soupeře drželi prvních dvacet minut na jeho polovině, ale bez výraznějších šancí. Adam Milner otevřel skóre, domácí však brzy vyrovnali díky Jehličkově trefě. Po přestávce hosté znovu získali vedení z penalty, kterou proměnil Pavlík. Domácí tým následně snížil zásluhou Chlumského, ale na vyrovnání už nedosáhl, zatímco hosté neproměnili několik brejkových příležitostí. Z individuálních výkonů zaujal dvougólový Adam Milner a výborný defenzivní výkon kapitána Martina Čapka.

Reportáž

FOTO: Deset branek v Zásmukách! Domácí dále bez ztráty bodu

Deset branek padlo v zápase domácích Zásmuk s hostujícími Nučicemi. Nabitý kádr Zásmuk se postavil zkušenému výběru Nučic, který zdobí skvěle sehrané standardní situace. Od začátku byl lepší tým domácích a po zásluze vyhrál první poločas, v tom druhém jen navýšili své skóre. Padlo několik krásných branek, autorem té nejhezčí byl bek Jakub Lindner. Z individuálního hledika ještě zaujal Adam Milner s bilancí 3+3 či Jan Chylík s 2+1.

Článek

Postupové oslavy a příprava na novou sezónu. Rozhovor s kapitánem Suchdola

TJ Sokol Družba Suchdol má za sebou úspěšnou sezónu plnou vítězství a oslav. Nyní se tým připravuje na nové výzvy v nadcházející sezóně. O tom, jak probíhala příprava, jaké jsou cíle týmu a co mohou fanoušci očekávat, jsme si povídali s kapitánem týmu Honzou Heroutem.